26

Анонимен

преди 6 месеца

До 24 - Не работи така.

25

Ъхъ !

преди 6 месеца

Искате да кажете, че в България всичко е в ръцете на богаташите , окрали до шушка българския народ. Искате да покажете, че нормалните хора трябва да облизват обувките на богатите и незнайно как станали милионери селяни ! Ами, прави сте ! Така е ! И така ще бъде , защото ние ги направихме богати - като си траем , без реакция!

24

Анонимен

преди 6 месеца

Преди малко се завърах от бъдещето, мога да ви кажа че хич нее розово такава разруха и анархия цари в това бъдеще че няма да ви се иска да живеете в него.

23

Анонимен

преди 6 месеца

всички врачки, гадателки, шамани и пр. шарлатани реално заслужават наказание, че прибират парите на хората с измама. Като я няма държавата да ги накаже и да ги вкара в затвора, хората сами раздават правосъдие. Не я съжалявам

22

който стъпи накриво

преди 6 месеца

22, Милен Цветков говореше силно против медицинските маски. Засегна бизнес за много милиони. Видяхте как свърши всичко.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Парите на народа отиват за гадателки и астролози на бизнеса.

20

от Галерията

преди 6 месеца

мацката сигурно е пратила 2 обучени професионални убийци . Може те да са взели скалпа на петров . плували са в перловската река при шараните . атакували са изненадващо и чудо е спасило новата пловдивска ванга . Изтината никога няма да се разбере . Гледа Антония на мацки бизнесменки и айде атентат от типа сивите вълци срещу папата . дрън дрън .

19

На темата

преди 6 месеца

Спомнете си, че 30 минути преди да го блъснат, Милен Цветков е ходил при личната си гадателка. Утрепаха го, като се прибираше от нея. Това е всичкото, което ви трябва да знаете за гадателките.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Тия всичките са за психиатрия. Или да им дадат по една мотика - и на полето, да копат, че за друго не стават.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Нито е бизнес, нито дама. Перат пари и точат бюджета на държавата. Наливаме пари в нереформирания бизнес.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Незнам ама случаят е доста сложен.Гадателки,ходжи,някаква любовница на Трактора и какво ли още не.Възможно е дори да се появи от някъде и джин.Ясно е само че всичко е много заплетено и не се знае кой крив кой прав.

15

Анонимен

преди 6 месеца

ОГромно мракобесие е заляло територията. Все едно по време на отче Матея Миткалото...пак си требе просветител...

14

Анонимен

преди 6 месеца

Имала работа с ходжа и затова бизнесдамата решила да я накаже. На някой нещо стана ли му ясно? Не можете две приказки накръст да вържете.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Тия като ги подберат и двете страни и всичките в лудницата.

12

Ахмед Утешителя

преди 6 месеца

Е те клиентите на гадателите повечето са богати хора.Вече като имат много пари почват да се побъркват и да търсят гадатели да им предсказват бъдещето.На много хора им гръмват бушоните от натрапчиви мисли колко са велики.В Украйна в същата работа и там много ходят по врачки.

11

Анонимен

преди 6 месеца

гадателки, ходжи, проост народ! Бааци територията!

10

Анонимен

преди 6 месеца

Какво е виновна гасателката. Някой и то по закон принудил ли е тая бЯзнисменка да ползва подобни услуги. Подобни бизнесмени не са ли по-големи шарлатани и престъпници. Тях Кой и с какво да ги залее.Ползват целия ресурс на обществото, тръшкат милионите в собствените си сметки, а принос-никакъв. За подобно деяние, поръчителят и изпълнителя за много дълго зад решетките. Счупила си бизнеса и други виновни.

9

комунист

преди 6 месеца

Капиталистически упадък и морално разложение. Нямаме бъдеще така !

8

леле пловдив

преди 6 месеца

е цар на мошениците в европа . Наемните убийци са я изпуснали . След грешки са хванати . гадателките са кардараши и се занимават и с ало измами . Има и лечителки, предсказателки в някои тв . мошеници . в пловдив говорят на маййна . мьечат , а тази ги е обескостила с Гадаенето си .

7

Анонимен

преди 6 месеца

В 21-ви век да вярва някой в шамански измишльотини от 5-ти век е неприемливо.