44

JERRY VASSILATOS

преди 5 месеца

ГЪРЦИЯ Е МНООГО ПО-ГОЛЯМА ОТ СУХОЗЕМНИТЕ СИ ЗЕМИ..Гърция владее на 95 проецента Егейско море, което е вътрешен държавен гръцки воден обект = държавно езеро на Гърция...ГЪРЦИЯ СЪС СВОЕТО ЕЗЕРО Е ПОЧТИ КОЛКОТО ГЕРМАНИСТАН (357 180 кв км) = 352 000 КВ. КМ. = ХЕЛЛАС !!

43

Гepманистaн Убepалec

преди 5 месеца

И там се размириса на путин. Иран създаден от рассия изпрати хамас на война с израел, която не може да спечели и ще доведе до демилитаризация (разбирай ликвидация на хамас и автономията) на газа, но "запада" забрави за украйна. Сега чависта мадуро от същия кръжок предизвиква подобна война отново срещу "запада", със същата цел и със същия резултат. Следващата коя е? ким? Картофения цар? Ердоганя? Никарагуа? Нещо в африка? Всичките съюзници на раша срещу "запада" която "не иска" световна война

42

Анонимен

преди 5 месеца

Айдеее замирисва на демокрация

41

До 23

преди 5 месеца

Ами САЩ тогава да свалят санкциите и да позволят на Венецуела да си продава петрола съвсем законно. Така ще има пари за да си изплаща и дълговете. Обаче не ги свалят нали? Даже блокират доставки на преработен петрол по море.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Е аре стига бе УС, бива алчност бива ама свършете поне с Украина и тогава почвайте на друго място...

39

Иван

преди 5 месеца

"Всеки авторитарен президент, когато му напече под кепето и вижда, че все по-малко хора се връзват на приказките му, започва война в името на народа. Примери по света и преди и сега, колкото искаш" - Той Коцето и той в името а народа всичко прави.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Нали не искате САЩ да се меси? Ей сега ще ви оставят навсякъде да си се оправяте сами. После на колене ще им се молите да се намеси.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки авторитарен президент, когато му напече под кепето и вижда, че все по-малко хора се връзват на приказките му, започва война в името на народа. Примери по света и преди и сега, колкото искаш.

36

БУШМЕНИТЕ

преди 5 месеца

БУШМЕНЪТ - БАНКЕРА И БУШМЕНЪТ - ЦРУ-то ЩЕ ВИ КАЖАТ КОЙ ЩЕ ТОЧИ НЕФТА - ЕСТЕСТВЕНО ТЕКСАСКИТЕ АРИЙЦИ ОТ "ЕКСЪН МОБАЙЛ"!!!

35

Анонимен

преди 5 месеца

Венецуела да мирува и да не напада суверенни държави че после да не заприлича на Газа.

34

Я па я..!

преди 5 месеца

И Путин и Мадуро са лакоми за чужди територии и природни богатства , а си имат предостатъчно , но не ги използват за благото на народите си.Разликата е само във височината.

33

Сата НАТО

преди 5 месеца

САЩ ще смажат Венецуела и ще изпържат много цинговци, бялата раса ще победи. Америка се бори за светло бъдеще за всички нас арийци и няма да позволи на Мадуро да заграби нашият нефт, защото тези *** не заслужават да живеят добре.

32

Анонимен

преди 5 месеца

Американос хомогрингос, определено ще са на странана на Гвиана, да точат после демократично!

31

Анонимен

преди 5 месеца

Магелан, за цялата трагедия на бедност, мизерия, престъпност и корупция в цялата Южна /Латинска/ Америка е виновна Доктрината Монро.

30

БартеК

преди 5 месеца

Все от някъде ще се почне.Чиfутите отново се размножиха и ще запалят Света!;(

29

Магелан

преди 5 месеца

Шок и ужас.Чета коментарите на някой българчета и не мога да повярвам на очите си какви глупости се пишат в коментарите на Венецуела и държавите от Карибите.За цялата трагедия на бедност,мизерия,престъпност и корупция в Венецуела не е са виновни САЩ.Базиснстс вина е идеологията на комунизма и агресивна китайска и руска полетика към такива бедни южноамерикански и африкански страни.

28

Mr Pinguin&MissP

преди 5 месеца

Важното е да върнем е БТРите на скрап и да им вземем добри пари

27

Мадуро

преди 5 месеца

Добра сделка направих с БеГето още машини за гласуване ако ви трябват казвайте да пращам по Еконт.Незнам защо нямате Амазон по цивилизовано е.То в Венецуела има е баси!

26

До до 21

преди 5 месеца

Знаеш ли, какво представляват санкциите на САЩ за Венецуела, че ги наричаш, убийствени?

25

Анонимен

преди 5 месеца

Хаха, тия във Венецуела са мнооого назад с демократичната процедура - референдуми, мреферендуми. :)))Да вземат пример от най-развитата демокрация (тая с най-големия брой самолетоносачи), там като поискат някоя територия с петрол, директно се пращат войски , справка Сирия : мисля, че ги направиха до 24 на бр. военните си обекти и бази там.