367

.....

преди 5 месеца

Аз пък смятам, че България трябва да си защитава интересите и да не става *** на чужди интереси и политики.Пример ще дам с Унгария и Орбан. Няма народа да страда заради некомпетентни и продажни политици.Стига сте навирали страната в най-отдалечения край на Европа в последната дупка.Ние сме най-бедните от всички европейски страни ,срам и позор!Вместо на нас да се помага,ще помагаме на къде по-богати страни като Украйна,да помагат другите.Как не се намериха читави хора,които милеят за България

366

Нещастници

преди 5 месеца

Преди време крещяхте "КОЙ" , а сега "КОЙ" ви наставлява.

365

Анонимен

преди 5 месеца

За всяко нещо Делян има коментар и всеки коментар се публикува във всяка медия. Въпросът е колко плаща на медиите Делян.

364

Ангелина

преди 5 месеца

Не Президентът "Радев е срам" ,който е логичен и последователен в своите действия и използва "горния си етаж" не само за "украшение" ,както преобладаващата част от представителите ни в НС и избралите ги техни себеподобни от "раята" , а СРАМ И ПОЗОР е,че на първия ред в НС се намират хора с меко казано спорна репутация и същите си позволяват ,без да са официално никакви в управлението нагло и демонстративно да "уж дирижират " всичко . Разбира се ,за това са виновни тези ,които му го позволяват

363

гошо

преди 5 месеца

За всяко прасе има Коледа.

362

Сандо-кан

преди 5 месеца

ДпС вече дори не се преструват. Бившите червени сега са с нов цвят. Хамелеони.

361

БКП Радев

преди 5 месеца

Ударете това пр а ссе!

360

ййй

преди 5 месеца

Мамо, ти ми даде пристанище бургас, сега пък искам с Нефтохим до си играя

359

Анонимен

преди 5 месеца

До ПроСоТо 382 Не се е активирал сам, всички медии се напъват да го "избелват". И ПосолствоТО е дало разрешение. Продажниците и с Дявола ще се сдушат, само и само да докопат Кокала. А умнокрасивитетът си мълчи, защото няма кой да им каже "FAST!"

358

ПроСоТо

преди 5 месеца

не ви ли притеснява поне малко тоя тлъст еничер ?...Спомнете си:..-"Когато Господ реши да прибере някого,първо му взема акъла"...Та като гледам как безумно се е активирал тоя,се сещам за "трактора"

357

Анонимен

преди 5 месеца

Когато се е стигнало до това, Кой да ни учи на морал, няма как да не подкрепим Радев.

356

Анонимен

преди 5 месеца

Хаххахахахаах!!! Тая rнycна, нarла cVuня ще продаде и мамка си, за да го махнат от "Магнитски"! Вярно, срамно е президентът да налага вето на едно срамно решение! Срам е за парламента, че легна сервилно под американския ботуш! Срамно е, че преди години тоя го изгонихте с камъни, а сега всички медии му се мазнят! ПФУ, продажна бyrapcka craн!Цензорчето, АКО ТОЗИ ПОСТ ИЗЧЕЗНЕ ЩЕ ТИ РАЗГОНЯ ШNБAHATA ФАМИЛИЙКА.

355

Анонимен

преди 5 месеца

Айде сега, тези, дето крещяха "КОЙ???" дружно да му усмучат бибата на тоя паpacуняк!

354

Анонимен

преди 5 месеца

Украинци, бягайте в Русия, бягайте, бягайте, бягайте поне докато свършат военните действия, на никой на запад, не му дреме за вас, бягайте от там, че да не ви съберат и от там и ви пратят на фронта, а ако сте на фронта, се предавайте на руснаците, спасявайте си животите първо!

353

Анонимен

преди 5 месеца

Пеевски, хайде стига цирково изкуство, вятъра не духа в посоката на Зеленски! Гледайте си нашия интерес, сега е времето да го направите!

352

Анонимен

преди 5 месеца

Вие сте български(!!!) парламент и трябва да защитите българския интерес, защо да даряваме собствеността си на един масов убиец и рекетьор като Зеленски, за да си доспаси кожата още няколко дена на гърба на смъртта и кръвта на украинци и руснаци, на роднините ни славяни?! И защо да даваме наша техника, след като ни е необходима на нас в България? Че утре някой ако ти свирне, да си дадеш гъъъъза и него ще дадеш, я стига! Имайте малко достойнство и отстоявайте нашите български интереси!

351

Анонимен

преди 5 месеца

А от кога синонима на понятието корупция и грабеж - Дилян Пеевски се превърна в символ на морал и политическа коректност? Не се ли срамувате като всеки ден излизате с информация какво казал или не казал Пеевски. Никога България не се е управлявала от по-корумпирано и предателско правителство. Срам и позор.

350

Стефан

преди 5 месеца

А мене ме е срам от вас, асликърс. Като искате да се покажете на еврогейския съюз че сте солидарни, изпратете хуманитарна помощ. И толкоз. Това в Украина е гражданска война. 40% от хората там са руснаци. Това какво ви засяга. Нито са нато нито са *** съюз.

349

ясно като 2+2

преди 5 месеца

не ми е симпатимен но е 100% прав няма морал да застанеш на страната на агресора ,грабителя изнасилваоча и убиеца Путин

348

Вдигнаха цигарите ..

преди 5 месеца

Тоя унищожи Булгартабак и поминака на гласоподавателите си. Преди пушехме супер бело Виктори сега пушим чепове и мухлясъл брак , но с луксозни марки и имена с реклами на каубои. Само дето са некви сухи и гадни цигари бъкани с подобрители и странен тют'н некъв тъмно кафчв на ронливи парцали и мега ниско качество , но 5 пъти по скъпи от едновремещните български марки.