9

Анонимен

преди 5 месеца

Охохохохо и щото охраняваме затва се разминаваме с бежанци по магистрали, села и молове. Никой не бие, стреля. Те опитват да влязат, ако случайно ги намерят ги връщат обратно в Турция. Там стоят още 3 дни и правят нов опит и така докато накрая стане. Въпроса е как 18-25 год. имат пари в кеш, нови айфони, а нямат документи в себе си???

8

Magister dixit

преди 5 месеца

Поне му изписвайте правилно името на човека: Кючук, а не Кючюк! В СБКЕ съгласните ж, ч, ш са само твърди, т. е. след ч не може да има ю! И после пак умувайте кой ви е виновен за неграмотността...

7

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя взеха да го покават като новогодишна елха ,много е убав)

6

Анонимен

преди 5 месеца

Австрия и Нидерландия ни бавят за Шенген, но така се отдалечаваме от ЕС. Русия само чака да ни глътне отново. И тогава Австрия ще се окаже граничеща с "новия" Източен блок.

5

Дипломат

преди 5 месеца

Ти ли я охраняваш, бе, фес закършен ? Докога ще търпим разни *** да представят България ??????

4

Анонимен

преди 5 месеца

Няма ограда НЕ ЛЪЖИ И СЕ МАХАЙ ОТ ПОЛИТИКАТА.ПОГЛЕДНИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО.

3

е то помаците

преди 5 месеца

са си съседи с другите турци и сириици , женят се помежду си . на места няма нужда и затова няма ограда . откакто удариха Гази и Сиря се увеличиха и тука . войната в авганистан ги води . инфо те получиха от български граждани и са тук . и сега 5-6 буса дневно има . 600 евро на 300 000 мигранти са си 2 трилйона . много пари и за митничари и за катаджииците .

2

Аз

преди 5 месеца

Пука им на Австрийците за България или Румъния. И отново да попитам за върховенството на закона - гласуваме с хартиена бюлетина - правят я невалидна, гласуваме с машина - подменят вота. Това ли е върховенството на закона в България???????????

1

смЕх

преди 5 месеца

Така я охранява, че стреляха Митьо Очите заради трафик мигранти и сега е инвалид.