23

Един

преди 9 месеца

До Алекс...понеже този район е под стъклен похлупак и замърсяването в останалата част не стига до него. Мислиш с г*за си!

22

Алекс

преди 9 месеца

И този е от доцентите в повече.Когато разкараш пушещия скрап от центъра на София,въздухът в района става по-чист.Елементарно е.

21

Ъм

преди 9 месеца

Минимално количество здрав разум би трябвало да говори на всеки, че е невъзможно замърсяването от автомобилен транспорт да е еднакво в различните градове, щото профилът на градовете е различен. Каквото и число да се цитира, то е средно. Бързо търсене в Гугъл показва, че въпросното проучване пък не е за градовете, а за общото замърсяване на въздуха в Европа. В градовете пропорцията на замърсяване от пътния транспорт е значително по-голяма. И гаранция, че в София тя е над средната за Европа...

20

Анонимен

преди 9 месеца

т.е с парите от данъците ни да съборим сградите в центъра за да направим нови пътища и паркинги за да може селяните да си карат трошките? Доцентче, да правиш като вятъра!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Колите не само че са стари, но са и неподдържани и с фиктивни технически прегледи или проформа такива. Вчера бях зад един с дърто БМВ, гори масло, пушек се вдига на облаци, воня... аз съм с мотор зад него дишам всичките гадости. Същия, го видях и преди месец. Явно не му пука, а по принцип такива трябва да се спират от движение, ако полицията го засече.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Целта на забраната не е да имаме по-чист въздух. Това е ясно за всички с глави на раменете.

17

MaйMyнaтa

преди 9 месеца

Светофарите требва да самого по умни от инж. Салиев, эа да раэпознават стари и нови коли

16

Анонимен

преди 9 месеца

Защо не почерпят опит от Естония? От години градския транспорт в столицата Талин е абсолютно безплатен за всички. Направете градския транспорт безплатен, пък тогава забранявайте колите в центъра.

15

да се знае.....

преди 9 месеца

Хубаво нещо е ЗЕЛЕНАТА ВЪЛНА, но онези "специслисти" които седят зад мониторчетата и си играят със светофарите са за прИбиванЬе......

14

Golf251.9TDI4motion

преди 9 месеца

Инжинера Дyxaн Caлиeв в коя държава трябва да дава препоръки, че май е в Тypция а не тука

13

Анонимен

преди 9 месеца

Тази наредба е направена по най-мързеливия начин да се определя по година на производство, а не по отделяне на вредни емисии. Една стара кола ако е приведена в нормата защо да се спира?

12

Жълта звезда?

преди 9 месеца

Първо, колата ти е стара. Второ, не си достатъчно красив. Трето, нямяш сини очи. Не отговаряш на цивилизационните ценности. Марш в ъгъла. Ето това ви чака, под лъжлив предлог.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Всички таралячници които са с изрязан ДПФ и пушат като чернобил трябва да бъдат спряни от движение по принцип, а не само в центъра

10

Фашизъм

преди 9 месеца

Ето това е фашизъм.

9

Лъжлив Съби

преди 9 месеца

Няма стари, нови и полунови. Или са изправни, или не са. Една 20-годишна с фабрична газова уредба отделя в пъти по-малко вредни газове от нов SUV. Явно друг е замисълът, уж под благовиден предлог.

8

Смисълът на

преди 9 месеца

забраната е много по-дълбок:подготвят ни за тотални рестрикции за старите коли, за да могат власт и пари имащите,тези с новите коли да не се гърчат по кръстовищата, чакайки драндулетите от гетата да минат.Очаквайте какви ли не опаковани в целофан (за да звучат екологично и с грижа за хората)забрани.Може ли луксозна кола за стотици хиляди да чака зад 25 годишна за 1000лв готова за скрап? Може,няма как да я прескочи и прегази.Ще въведат нови мерки,за да не чакат, да ни махнат от пътя си

7

Край

преди 9 месеца

Всичко насочено към ограничаването на пушещите бангии е закъсняло и малко. Трябва тотална забрана за вехти неизправни душегубки.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Овцете още не са разбрали, че ограничението не е за да се намали замърсяването, а за да се държи стадото под контрол. По-зле ще става, ако продължавате да спите, преживни! Скоро няма да можете да си позволите да притежавате, камо ли да карате собствен автомобил.

5

Русоробски фронт

преди 9 месеца

До 5,Добре че ти се роди да ми го кажеш

4

Анонимен

преди 9 месеца

Забранете употребата на руски език, тъй като са заплаха за националната сигурност и бъдещето на децата!