23

Шофьор

преди 5 месеца

На голото живота му и минал на опашката на ПРОКЛЕТИЯ Видин. Браво на Кючук. Оказва се,май само той се осмелява да ни защити. Също,така да иска по-добър живот за нас които на всипречим пък никой не ни вижда! Благодаря Г-н Кючук!

22

Анонимен

преди 5 месеца

Австрия ще ни пусне в Шенген, ако вдигнем ръка и кажем "Хайл". Задуха Вятърът на промяната към фашизъм. Българските майммуни започнаха да се обръщат по вятъра. Те гледаха и копираха от Мусолини 1922 и Хитлер 1933 година и правеха копи-пейст.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Ами с големите вериги за хранителни стоки млрд левове се преливат към чужбина. Малко да им резнат крилцата, транзитни стоки да висят по границите с дни. Не че има много австрийски и нердерляндски бизнес тук но ако има малко да ги понатиснат и готово. Варианти има ама смелост няма

20

Ех

преди 5 месеца

И за пореден път ни доказват,че сме 10та рука гражданя на ЕС.уж сме отговаряли на изискванията от 10г,ако е така защо нашите управници не ореваха целия ЕС както рсм заради които над Бг бе оказан брутален натиск да се съгласи. Сега защо няма такъв натиск от ЕС върху Австрия и Недерл. Никой не ни брои за нищо и ни подмятат като ***.и само гледат да ни доберат и доунищожат. За съжаление това е цялата истина. Ама си заслужаваме всичко!малко е даже. Нямаме управници които да защитават нац.интерес!

19

баба мара

преди 5 месеца

защо да е несправедливо ердоган нарочно ги гони към българия знае че няма даостанат тук а искат зап европа това му е целта да удари християнството и виждатекакво става по улиците на запад всеки ден убииства на расова основа

18

Анонимен

преди 5 месеца

справеливо ли е турчен да говори от името на българите или е чиста гавра ?

17

Радослав

преди 5 месеца

Отделен е въпроса, че реално не сме за никъде защото границата ни е врата в полето и всичко си минава свободно както си иска! Престъпници бягат от държавата до 24 часа след пускане срещу парична гаранция, мигранти преминават транзитно със стотиците на ден! Какъв Шенген като нямаме граница?

16

gg

преди 5 месеца

Изборите в Холандия бяха спечелени от крайно-дясната партия на Герт Вилдерс. Забравете за Шенген.

15

Радослав

преди 5 месеца

Ако България искаше да е в Шенген, досега да сме влезли! Но политиците не искат защото така имат една дъвка за джакане. Иначе всяка австрийска фирма в България да са я скъсали от проверки и актове, всеки камион с австрийска стока или каращ стока от Австрия да престоява 20 дни на границата докато го пратят обратно с отказ да премине. Всеки гражданин на Австрия преминаващ през България да се задържа 5 дена (до установяване на самоличността му). Така се водят преговори с европейците!

14

Аз

преди 5 месеца

Кои критерии на Шенген покриваме? Ние не можем дори критериите за демокрация да покрием.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Нали щяха да на земат ако не тая седмица пък другата кво е тва вето-мето ?

12

Анонимен

преди 5 месеца

Факт е че, България не отговаря на стандартите за Шенген Но е факт и че, българите продължават да бягат на Запад.За което разбира се Запада няма вина.Всеки търси доброто.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Този протест е оскъден и с изтекъл срок на годност... Ефектът ще е нулев.

10

Анонимен

преди 5 месеца

До 12...Референдума е , всички избягали млади българи е Западна Европа Това е референдума.И нито един избягал в Русия Това е референдума.

9

От хората

преди 5 месеца

Стига вече. Искам референдум за Шенген. Новоизлюпените политици повтарят като папагали каквото им кажат.

8

Q

преди 5 месеца

До 5 Ганьььо БалкааннскиАз не съм пък срещал Ганьььо да е Ентилигент )

7

Анонимен

преди 5 месеца

ДПС изсече горите Това справедливо ли е

6

АВСТРИЯ

преди 5 месеца

най-добре знае какво значи югоизточна Европа.

5

Ром"с

преди 5 месеца

Щом не отговаряме за членството ни в Шенген,то да напуснем ЕС ..така де ,аборигените,тоест ние за тях сме си аборигени щом не ни пускат ,то нека тез аборигени покажат ,че не са аборигени и само да се кланят на тези от Брюксел,когато им изгодно на западняците ,то отговаряме..за НАТО отговаряме,за ЕС отговаряме (да си разпродадът стоките си и ***,давйкини кредити от тяхните западни банки) Протести за излизане от ЕС ,ЩОМ НЯМА Шенген..аз нямам някаква изгода от Шенген,но отношението им към нас

4

я...пак

преди 5 месеца

Европейците равни с диви балканци! Айде по-сериозно...