12

Милионер

преди 5 месеца

Него познавам този, но какво общо има БНБ-то им нейния подуправител с бюджета ? Те, нека да си святат парите на хората, домакинстватна и фирмите в левчета, а политизите и депутатите ни да си говорят за еврозона и Шенген. Хубавото е, че аз отдавна съм си превалутирал активите в евра. Честита 2024 т.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Двойно облагане на средностатистическия българин, заради двойната кражба на ПП-ДБ и Герп! Средностатистическият българин е този, който яде зелето на свинскоти със зеле!

10

Коко

преди 5 месеца

Само да попитам Чобанов,тока или гладът е по-силен?Народът или полицията?Кой има правото да пипа и променя Конституцията?

9

Анонимен

преди 5 месеца

Президента да ги строи всички бивши финансови министри в 2 редици с бюджетите им приети и изпълнени с какво е останало за периода на тяхното пребиваване за сравнение по справяне с харченето и правилното разпределение на разходите в секторите на икономическите дейности съобразени с дефицитите на всеки заложени и справили се защото само дефицити се очертавали през цялото време на смени и никога не са се покривали и извеждали положително икономиката щом всички бивши се изказват за нараснали заеми.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Кокорчо отвори още повече ножицата на социалното неравновесие!!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Общата работа и общият портофел и таралежите не я харесват!!!!!Едни преядат, други умират от глад!! Това е то общото!!! Едни ядат пържолите, другите - зелето!! Средно аритметично всички ( според аритметиката били сме яли свинско със зеле!) Да, ама не!!

6

Анонимен

преди 5 месеца

ООП, пипнката на ДПС се обади.Чобанееее, Чобане!!! Да си чобанин на днешно време в Сараите *** Доган.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Петърчо много "хубава" прическа имаш. ХА ХА ХА ХА

4

Анонимен

преди 5 месеца

Този *** ми преподаваше по Международни финанси, Парична теория и парична политика (II ниво) и Финансова устойчивост в УНСС.

3

Еничар

преди 5 месеца

мишок си беше като асистен, мишок си беше като доцент, мошок ще си и като дс-п професор

2

Анонимен

преди 5 месеца

Веднага ОСТАВКА на измислената сглобка. Този бюджет не трябва да се приема.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки може да тегли постоянно кредити и да раздува бюджета като ококорената Асенка - лудата. Но след това кой ще ги връща и как тези кредити? Ще заробим и внуците и правнуците с тези кредити на кокорчо.