48

Няма логика..

преди 9 месеца

...Италия да плаща за поддъжка на яхтата на Путин.Отделен въпрос е дали изобщо такава яхта съществува.Много сте смешни с тази статия!

47

Анонимен

преди 9 месеца

Залавието е Литературни Икономическо: Италия похарчила над 4 млн. евро за поддръжка на яхтата на Путин; Параграф 1: Празното място, оставено в Марина ди Карара от мегаяхтата Шехерезада", която се приписва на Владимир Путин, предизвика тревога у мнозина в Италия и по света; Пар 2 Шехерезада" е дело на германската корабостроителница Лурсен", от която излиза през юни 2020 г. и в Пар 3 На 6 май 2022 г. е замразена" от тогавашния финансов министър Даниеле Франко, за да й плащат ремонтите А де?

46

cazzo duro

преди 9 месеца

Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

45

toti

преди 9 месеца

Ако беше тука ДО СЕГА ДА СМЕ Я ПРОДАЛИ или НЯКОЙ ДА Я ОТКРАДНЕ ТАЙНО И НЕЗНАЙНО !!

44

Боби

преди 9 месеца

До Дон Кикот Само още един Кикот да споменем: Всеки знае къде Путин си взима почивките нали? Да е почивал някога на Яхта? Всеки път като се качи на Кораб за дори за крайбрежно събитие се сдобива с меко казано комична физиономия. Ей сега охх дано не повърна...

43

Боби

преди 9 месеца

Точно защото всички тези имоти са ЗАПОРИРАНИ по ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧНИНИ не само че не могат да се продадат на търг, защото след смяната на правителството и политиката следващото правителство ще бъде ОСЪДЕНО в съответния съд. За това и Италианците Ще Плащат като попове. Изобщо където се намеси политиката стават винаги гадни неща.

42

Дон Кикот

преди 9 месеца

Руските тролслуги се надяват, че като тр0лят за Путин и ще ги качи на яхтата си ама нъц.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Абе тия са големи смешници Запада. Произвеждат такива луксозни яхти, оборудват ги, продават им ги, взимат им парите, после - санкции.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Една туба бензин и клечка кибрит щеше да им излезе много по евтино на италианците. Италианците не бяха толкова мекушави хора. Да си спомним съдбата на линкорна Джулио Чезаре взривен и потопен в Севастопол през 1955 година от италианска диверсионна група.

39

Бай Ганьо

преди 9 месеца

Какво е това Писта за хеликоптери?

38

тъпомер

преди 9 месеца

Та откраднали една яхта била на Путин,но не се знае трала ла,абе италианска му работа.Ами като крадете поне не се оплаквайте,било скъпо.След време гледайте как ще я върнете да няма дървен(ядрен) господ.

37

toti

преди 9 месеца

Все ще с намери някой ШЕЙХ да я купи и Италия да се възползва дока е време,че виш тоя лудия вземи па я запали те тъка случайно,как унмрха некой богаташчета....

36

Анонимен

преди 9 месеца

С теб сме Вива Бащице! Закрилник на славянството Европейско! Не предало се на Западният Империализъм и Северно Атлантическите " ценности"!! Жив и здрав бъди,та и в съня си да се потят Северно Атлантиците!!-:)) Леж Северозападна!!!

35

Анонимен

преди 9 месеца

Джурналяяяя, яхтата се преписва но няма доказателства. Искам да ми кажете някога Путин стъпвал ли е на нея. Мисля не но трябва да има хляб и зрелища за бедните западни роби.

34

Някой

преди 9 месеца

Писти за хеликоптери. Писти за плоскомозъчните джурналя от факултето.

33

Анонимен

преди 9 месеца

От кога хеликоптерите трябва да имат писта? Нарича се площадка за вертолети.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Да не са я крали

31

Анонимен

преди 9 месеца

По заблудена нация от италианците няма.Освен да ядат и да правят любов друго не ги интересува.Живял съм в Милано няколко години и даже по селата в България няма такива чревоугодници.Колкото до яхтата тя е на Путин колкото е на Митьо Пищова.От както започна войната се Украйна всичко най лошо се преписва на Путин.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Яхтата на Путин ли е или не е? В заглавието се твърди, че е на Путин, после - май е на Путин, ама не е сигурно. Авторът на този пасквил дали има сестра? Наrла, двулична craн.

29

Смях

преди 9 месеца

Няма защо да се притесняват руските другаре, Путин твърди че не е негова яхтата.