22

Сатана

преди 5 месеца

Тези от политизите ни нека да се ротират. Може и дупетата да си връткат. Особено когото имат здрави българи зад тях. Дори тези от ДПС-то им може да си ги връткат. Кукта им Доган, когото го убиха, е зад тях. ака е в българската политика. Честито на социолозите и политолозите. Новата 2024 г. Те си мислят, че шзбжршти ришовот нищж. Блажени са вярващите.

21

toti

преди 5 месеца

Тези си намериха будали да има по кой да викат и ност отговорност,а в същото време си играят комар под масата на ДЕнков и хикой не знае каква игра играят,но до Президенските избори ще я бутат някак си ,хубаво лошо ,тъй ще е тя !!

20

Факт

преди 5 месеца

При липса на нова алтернатива, разпределението се запазва, ама не съвсем. ГЕРБ определено ще са в по-добра позиция(примерно възможно мнозинство с ДПС), но това не е достатъчно. Трябва им убедително предимство, за да могат да излязат с тезата:"Ние сме ви достатъчни" пред американското посолство и оттам да им дадат евентуално зелена светлина. Това обаче няма как да стане, такова мнозинство е непостижимо. Затова Борисов изчаква интересът към България да отслабне и да не го притискат толкова.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Mного ясно. ПОСОЛСТВОТО не дава, нали?

18

Анонимен

преди 5 месеца

"ГЕРБ вече го няма, няма ни ония от 2009 г., аз оттогава членувам там. Обидно е. Хора, на които съм им батю..." ."В ГЕРБ става бавно пълзящ преврат от лобито на кръга "Капитал". Томислав Дончев идва от "Отворено общество" в Габрово, колежката му Деница Сачева, Даниел Митов, една камара са в ГЕРБ. Те бяха АНТИГЕРБЕРИ, плюеха Борисов. Сега се обърнаха и той им вярва сляпо, а аз съм излишен...Да са живи и здрави", казва Вежди Рашидов. Затова има сглобка , има договорка. Може да ни играят някакви фиктивни избори но реално Киро ,Асен Делян остават за 10 12 години напред . Бойко залязва и остава

17

Българин

преди 5 месеца

Всеки народ заслужава управниците си. Най-вече - спящите народи. Защото тази хунта е ясно, че няма да се махне никога от властта с причината, че следващите избори ще дадат същия резултат. И това е така, защото гласуват само твърдите ядра, а близо 2/3 от хората не гласуват. Единствената ми надежда е да се появи една партия на президента, която да обедини всички разочаровани да гласуват. Само тогава има шанс тази антибългарска некоалиционна сглобка да бъде изметена.

16

Паникьосват се

преди 5 месеца

Много добре знаят, че резултата от едни следващи предсрочни избори няма да им хареса. А те са предизвестени. Влизаме в режим на повсеместно, необяснимо и нелогично увеличение на цените. Колкото по бързо растурят сглобката, толкова по малки ще са щетите върху икономиката и стандарта на живот, толкова по малко ще ги боли после!

15

Анонимен

преди 5 месеца

ОСТАВКА и нови избори веднага. Не на измислената сглобка. България затъва със всеки изминал ден.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Българите са търпеливи , но не са глупави, посолството скоро ще го разбере, че тук не е Украина

13

Анонимен

преди 5 месеца

В Хасково водата ства 5.20 от нова година, и на много други места, от юли тока скача двойно, скоро ше метем с денков жълтите павета

12

Optimist

преди 5 месеца

Аз пък чакам :)

11

този

преди 5 месеца

е миризлив плазмодии.

10

Българин

преди 5 месеца

Ние българите сме най-убавио народ, но от некаде ни e дошла една скапана държава и едни скапани политици, и ние страдаме невинни от цялата тази работа, ебаcи несправедловостта, колко несправедлово е устроен света!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Избора е направен вече бг затрита толкоз

8

Бах ти

преди 5 месеца

скапаната държава, в която сме.

7

Българин

преди 5 месеца

Този още ли вярва,че Шарлатаните ще допуснат някаква ротация! Те за един "подуправител" вдигнаха шум до небесата, пък какво ли остава ако тръгнат да сменят всичките им министри! Борисов си обикаля с пълна сила структурите, глутницата лае с пълна сила по него из форумите,т.е., мирише на избори!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Този се включва по-често и от Тагарев!

5

Зозо

преди 5 месеца

Аз чакам да приемат "бюджета" и промените в конституцията 14.12.2023г. После БУТАЙ!!! Януари врътки с мандатите, февруари разпускане на НС. Май месец избори 2в1 с Евро изборите. Това е положението. Ай сиктир!!! Асан Василев - лудия на въжето!!!

4

A някои блеят!

преди 5 месеца

Струва ми се, че в България някои все още не са преодоляли хомо сапиенс прехода и са си останали овце! А и кой е този Ганев, гадател на зарчета, карти или стъклен глобус?

3

Анонимен

преди 5 месеца

правителство с 20% подкрепа не знам такова чудо в света сигурно и северна корея ни се смее. българина явно е най глупавия човек в света