19

Наблюдател

преди 6 месеца

Увеличаването на социалните плащания, най-вероятно има за цел да задържи голяма част от преминаващата за Европа пап.лач. Като огромната ни задлъжнялост ще отнеме шанса да се измъкнем някога. Този бюджет и за мене е антибългарски.

18

Toni Ivanov

преди 6 месеца

Къде ви е промяната бе ***? Сменихте главния прокурор с още по-корумпиран такъв. Къде ви са реформите,които обещавахте да направите. Бюджет без реформи е празен балон. Администрацията навсякъде е толкова раздута,че се пука по шевовете. За да има заплати за тези готванковци,трябва да имаме голямо производство,което да си плаща заемите и да погасява старите заеми. Като нямаме производство ще чакаме само пари от ЕС,които ще са до време и ще взимаме нови и нови заеми.

17

Toni Ivanov

преди 6 месеца

Как са балансирали бюджета? Вероятно от едната страна са закачили Борисов,а от другата страна Пеевски...

16

Анонимен

преди 6 месеца

Този бюджет е антибългарски!!

15

Майора

преди 6 месеца

Защо да се приема бюджет , основаннна тегленето нс нови и нови заеми , вдигане на данъци и продажба на държавна земя вместо на 100 на 40% от реалната стойност? Не си заслужава , кой ще ви плаща издръжката!

14

BG

преди 6 месеца

И аз очаква до тогава да те няма.

13

мдааа...мухльо...

преди 6 месеца

Академична НАГЛОСТ !!!!

12

кво навреме бе

преди 6 месеца

Перилния препарат , годината няма да я уточняваме , за всеки случай.

11

Альоууу...Денкоов///

преди 6 месеца

Надай се на бюджет...ДААА,ама НЕЕЕ !!!

10

СламенатаКукла

преди 6 месеца

Ние си гледаме работата", каза Денков-събираме падналите клони и падналите дървета...всичко останало не засяга работата на правителството.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Василев може да залага приходи, но аз спирам да харча. Ще си подава оставката май.

8

Анонимен

преди 6 месеца

ха ха хасен :)

7

Анонимен

преди 6 месеца

Заради увеличените данъци и увеличената МРЗ от януари 2024 г. фирмата в която работя преустановява дейност. Около 140 човека персонал отиваме на борсата. Това ще се случи и с много други фирми, а други готвят съкращения на част от персонала.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Заради увеличените данъци и увеличената МРЗ от януари 2024 г. фирмата в която работя преустановява дейност. Около 140 човека персонал отиваме на борсата. Това ще се случи и с много други фирми, а други готвят съкращения *** част от персонала.

5

Идеалист

преди 6 месеца

Ако е балансиран, заслугата няма да е на Кокорча!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Ами той сигурно очаква и Дядо Коледа, ама ние ся кво да направим?

3

Анонимен

преди 6 месеца

Веднага ОСТАВКА на измислената сглобка. Този бюджет не трябва да се приема.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки може да тегли постоянно кредити и да раздува бюджета като ококорената Асенка - лудата. Но след това кой ще ги връща и как тези кредити? Ще заробим и внуците и правнуците с тези кредити на кокорчо.

1

Икономист

преди 6 месеца

Дупката в бюджета няма скоро да бъде затворена. Още в настоящата година ще има поне 1 млрд. разлика между очакваните приходи от ДДС и реалните. Догодина почти със сигурност ще е по-голяма, защото Василев залага още по-високи приходи от ДДС. Ако не ги заложи ще трябва или да приеме бюджет с дефицит над 3% от БВП или бюджет на практика без капиталови разходи. Текущите разходи посмъртно няма да ги свали, защото го е шубе от политическата реакция.