22

Eli

преди 5 месеца

До Безимен.Газта е паднала, драги! Човекът говори спрямо миналата година и особено нивото, дето Газпром ни я продаваше, дето уж ни беше евтина. А сега, даже след повишението, е 2!!! пъти по-евтина от тая на Газпром. Не е зле да се слушат икономисти след Тошко, на пух и прах го направиха!

21

Али-Раза

преди 5 месеца

Каза депутят....

20

Анонимен

преди 5 месеца

Да нее спирала а е черна дупка Бг лети в нея 33 години

19

Анонимен

преди 5 месеца

Целта е да станат 100 милиарда дългове и да разпродадат земята води,ресурси и да станем гости в собствената ни държава докато ни унищожат.Справка сега дадохме 1.5милиарда за ръждясали американски бракми а за българската Коледа да пращаме смеси за деца и болници.Лъжци и крадци

18

пак до 14

преди 5 месеца

Дори да вземем най-ниската и тя е както при Vogtle 3 и това прави 62 милиарда лева за двата 1.2ГВ реактора в Козлодуй. Но днес сме свидетели на луда инфлация при метали и труд и до 2033г тези реактори няма как да не се оскъпят с едни минимум от 25%. Или колкото и фантастична да звучи цената от 80 милиарда лева, тя е повече от реална.

17

до 14 - ето 80 млрд

преди 5 месеца

На Запад почти нищо не се строи, но все пак има макар и само два реактора започнати последните 15 години от които да вземем реални цени Завършеният през май ядрен реактор в САЩ Vogtle 3, започнат на 2.3.2013 струва $17 милиарда за 1250МВ и това е 13 милиарда евро за 1000МВ. Най-ниските прогнози за цената на Hinkley Point C в UK сега е 40 милиарда евро за 3.2ГВ, като има и прогнози за двойно по-висока цена

16

Анонимен

преди 5 месеца

Ами хубаво, но какво произвеждаме или какво развиваме с тези дългове? Просто западат и малкото останали работещи места. Чрез КТБ Дебилан Свирчовски изкупи половината държавни предприятия в България за жълти стотинки. Така и не можах да разбера защо се закри Б Тютюнева К, при положение, че носеше приходи в държавата и подсигуряваше работни места. Същото беше и с Плама Плевен и ...., да не изброявам. Какво се построи и кое внася ДДС и приходи в държавата? Дори един завод за рециклиране нямаме.

15

Майора

преди 5 месеца

Много добре е да се четатизказванията на икономисти , както и други специалисти , преди дастанат партийни членове! Няма какво да се лъжем , с новия заем се обричат няколко поколения даго изплащат! Уважаеми Ганев не виждам да ми е нарастнала покупателнста способност откакто управлявате, за вас да , но живейте с580 лв мин пенсия или 933лв мин заплата , да видим колко дни ще изкарате! Стига популизъм , намалете си разходите и заплатите , съберете данъците и не ги вдигайте на хората!

14

Анонимен

преди 5 месеца

Do 16.Прочети и ще разбереш за 80 те милиарда , а матряла ще го усети ./Ми като си чел и знаещ Що не може да си подкрепиш тезата за 80 млрд .??при такива суми,новината ше е по всички медии за месеци ,но няма нищо споменато за 80-те милиарда и ти не можеш да ми дадеш линк да прочета новината.

13

Реалност

преди 5 месеца

До Анонимен 14 Прочети и ще разбереш за 80 те милиарда , а матряла ще го усети .

12

Анонимен

преди 5 месеца

Истеглете тогава 500 милярда $ и после няма да се връща. За какво чакаме 40 г. демокрация и борд и икономисваме като народа се топи.

11

Безимен.

преди 5 месеца

крайно неадекватен е този! В петък по Панорама обесняваше че газта е падала! А преди няколко дена отново онези нищонеправещи от КЕВР я вдигнаха!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Денков ни набутва в авантюра с държавно гарантиран дълг за 80 милиарда лева за два нови ядрени реактора в Козлодуй, които ще заработят колкото и ония в Белене. А от договори със САЩ е трудно да се откъснеш.

9

Анонимен

преди 5 месеца

проблема че тоя дълг отива да покриване на текущи разходи а също и в лихвените плащания, ще дойде един момент с нарастването на лихвите че ще плащаме по 3-4 млрд годишно само за лихви

8

Зелка Бацилева

преди 5 месеца

По-добре е да няма такава сглобка, калпазани които да ги е страх и измиследни овехтели от препродаване експерти и ***!!!

7

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Този човек кого заблуждава незнам може би онези 16 % дето гласуват за шарлатаните Стига си измисляй човек и вземи се приведи в приличен вид

6

Анонимен

преди 5 месеца

Може ли той да си погледне интервютата в миналото, когато други бяха във властта, а той като икономист препоръчваше да харчат по-малко, да има излишъци и т.н. Сега, когато е от другата страна, тези дефицити му се усладиха.

5

Анонимен

преди 5 месеца

До Алекс, това е брутния външен дълг, не е държавния, хубаво е да се прави разлика между двата показателя

4

ЕХО,ЕХО НА ШИР И ДЛЪ

преди 5 месеца

БРАВО ГАРГА ГАААНЧО - "До края на хоризонта на планиране номиналният БВП ще нараства от 3 до 5 пъти повече." АХ, ПРЕД НАС СА БЛЕСНАЛИ ЖИТАТА,ОКЪПАНИ ОТ ТОПЪЛ ДЪЖД. И НИЙ ВЪРВИМ,ВЪРВИМ НАТАТЪК ЕХО,ЕХО БЕЗ КРАЙНА ШИР И ДЛЪЖ...

3

Анонимен

преди 5 месеца

Още не! Като свърши войната в Украйна, ще сме си платили джипките.