34

тъпомер

преди 5 месеца

Що си мисля че НАП ще каже че в БФС няма нарушения,и зощо не си търсят задълженията а ги покриват в мъгла когато им е изгодно,а за 600 хил. събрани,при милиарди несъбрани от разни братчеди е смешно и тъпо.Щели да печелят от конфискувани коли(трошляците на Европа от по 200 лв.).Та НАП мислели за дрогираните шофьори,що първо не си приберете задълженията къп НАП,за това ви има,и това ви е в задълженията.

33

Спеца от НАП

преди 5 месеца

Няма нужда да се обждам на Асенка! Все пак тя ми е законна съпруга и се виждаме всяка вечер! Когато си изпълняваме съпружеските задължения, само трябва да съм малко по-груб, тя изнемогва, почва да пъшка и да охка, ококорва се и обещава да направи всичко, което и наредя!

32

Анонимен

преди 5 месеца

Този на снимката е много грозен и черен. Пфууууу

31

Анонимен

преди 5 месеца

НАП, митниците и НОИ са светлинни години пред останалите държавни структури.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Нап не изпълнява освен поръчки.

29

Зозо

преди 5 месеца

Айде нема нужда :)))))))))))))))))))))) Бax та в мaнaфa!

28

Да бе,

преди 5 месеца

...никога не ти се е обаждал? А да те докара от Дубай, също не ти се е обаждал! Случайно се срещнахте по Графа? Не ти се е обаждал за конкретна проверка, и веднага след това заявяваш, че Божков не дължал нищо? И всички ти се вързахме? Звучи като..."Поръчката е изпълнена"!

27

BG

преди 5 месеца

Когато политик каже не значи е да и има далавера

26

Дедо

преди 5 месеца

А като го трескаш, Кокорчо забелва ли очите, кажи ?

25

Анонимен

преди 5 месеца

А Боко от Банкя кога ще проверявате?Или той си е чист по презумпция?

24

Еrror 404 404 404 40

преди 5 месеца

Тоя стероиден бройлер го слушах малко по телевизора и пак се убедих че и самият той не знае защо е там и разбира от финанси колкото да си пълни банковата сметка!Тотален неадекватник!

23

?!?

преди 5 месеца

Не ти се е обаждал ама на работа ти си мо подчинен, а в квартирата той на теб.

22

Zеленски V

преди 5 месеца

Абе как само престъпници са се събрали в тая Конструкция на посолствата, абе как е точно по техен Демо-ничен модел, абе само зависими фигуранти с нисък ценз!?

21

НА Мадуро Машините

преди 5 месеца

Безличници-Безбожници, заслужавате това което ще ви споходи!

20

Анонимен

преди 5 месеца

Спецов погаси ли си задълженията от 1,5 млн.лева от някогашната си фирмата Гранекс Трейдър която продаде на 13 април 2016 г на клошар?????

19

Анонимен

преди 5 месеца

Тия 350 хиляди лева сте ги събрали с цената на постоянен тормоз над дребни мишоци, като сте им измъквали от лапичките парченцето сирене, което са успяли да кашират за семействата си. Що не се пробвате да измъкнете някое кюлче от Тиквата например? Или някое крадена благинка от Шиши? Ааа...живее ви се още казвате...

18

Анонимен

преди 5 месеца

НАП и МВР са престъпни организации! Които само дерат кожите на хората!

17

Анонимен

преди 5 месеца

Каква държава сме, шеф на НАП е абсолютен престъпник, и има хора които гласуват за тях.

16

Исках,ама нямах жела

преди 5 месеца

Единственият минус от проверките в Дубай и Гърция е,че българите купували там а не в България?!Той защо е купил в Дубай?Нали е Спец-защо скъпоплатена акция в Гърция,а само 3 лица имат несъответствие?Е да ,ама била положителна според Спеца-ето българите купуват със законни средства!Умопомрачителна логика и компетентност,акция-платена от българските граждани!Толкова ли ни е капацитета,като нация-един единствен Спец в България!Те погребаха България!-колко са актуални тези думи на Капитан Петко

15

Анонимен

преди 5 месеца

А защо данъчните тормозят дребните и малките фирми и търговци, а големите холдинги и корпорации с милиони задължения към хазната не ги закачат въобще?!