66

Интересно

преди 5 месеца

Държавата нейните регулаторни органи и частните дружества(крадците) организират една голяма организирана престъпна група!! Двайсет човека ограбват народа и полиция и прокуратура и съд ги пазят!!!

65

СМЕХ...

преди 5 месеца

Ако Държавата плащаше за всички извратени простотии и недомислици останали от Соца ---АЗ ЩЯХ ДА СЪМ МИЛИОНЕР ДА ДНЕС!!

64

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с контранастъплението?

63

Анонимен

преди 5 месеца

"Какво стана с настъплението на ,,Втората армия"?" - 20% от територията на бившата УССР (засега) се присъедини към Русия, 10 милиона украинци станаха руснаци, 1 милион укронацисти са два метра под земята, населението на Украйна от 50 милиона стана 19 милиона, икономиката Украйна е на командно дишане, военните складове на НАТО се изпразниха, ЕС е в рецесия и се разпада.

62

Анонимен

преди 5 месеца

Какво стана с настъплението на ,,Втората армия"? Държава на голтаци и фанатизирани дрипльовци!

61

Анонимен

преди 5 месеца

Дори само един квадратен метър от Украйна да остане без да бъде демилитаризиран и денацифициран и враждебен към Русия, то западът веднага ще разположи там гаубица, или ракетна установка или някакво оръжие срещу Русия. Русия сама ще реши и определи каква територия да остане от Украйна и под каква форма, така че да бъдат изпълнени целите на Специалната военна операция. За това може да се преговаря само на условията на Русия.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Бре, сега вече не било нужно контранастъпление, така ли стана?

59

Анонимен

преди 5 месеца

След като ти нападаш, защо пък трябва да има контранастъпление ? Щом те отблъскват това какво значи бе, военен гений? Кутузов, Клаузевиц, Жуков....в български вариант!

58

Анонимен

преди 5 месеца

В тая държава нищо не става.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха над 100 милиарда за Украйна. ЕС загуби над 1 трилион от кризата в Украйна.

56

Анонимен

преди 5 месеца

До До 51 - а какво стана с контранастъплението?

55

До 51

преди 5 месеца

Аз пък не разбрах какво стана с настъплението? Колко жени и деца убиха днес твоите едеоди?

54

Анонимен

преди 5 месеца

Унгария строи втора руска АЕЦ. В Унгария разказаха за преимуществата на АЕЦ "Пакш-2". Преимуществото тук е точно едно: в условията на тотален недостиг на енергия, който ще настъпи в Европа в близко бъдеще, именно Унгария ще бъде един от оазисите, който лесно ще се извиси над околните папyаcи.

53

Анонимен

преди 5 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

52

Хахаха

преди 5 месеца

Русия превзе Киев, след което го напусна като Херсон! И аз съм чувал за същия случай!

51

Анонимен

преди 5 месеца

Русия е полуосвободигел, който си е оставил слугите навсякъде! Те са платени, втрещявам се че дори и такъв горд народ като унгарците ще стане роб на някаква рускомафиотска клика! За нас, не го и мисля, ние сме си роби по природа, роби на по-долни и от теб! Ама роба няма значение кой му е господар!

50

Анонимен

преди 5 месеца

Тия които хвалят Русия и Китай и те не желаят да ходят . Въртят си игрите и тук

49

Анонимен

преди 5 месеца

В Китай които са близо до ЦЕНТЪРА на централната Власт се Облажват. Извън центъра към периферията не са наясно какво става в тях и по Света. Аз бях някога в Социализма близо до центъра и намазвах от благините.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Разбира се, никой няма да превзема Лондон, Лондон на никой не е нужен. Една ракета и толкова, целия остров отива на кино.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Русия стигна до Киев за 3 дни още март миналата година, и Украйна получи добри условия след преговорите в Истанбуп. А след като руснаците се изтеглиха от Киев, Украйна скъса договора. Сега Украйна ще загуби всичко.