21

леле

преди 9 месеца

баси и дългата статия за нещо което нинова е казала . ми нищо ново от това което всеки ден повтаря :)

20

Анонимен

преди 9 месеца

До Паню Баирски- Тя нали прибра активи за милиони, а какъв е произход на средства с които купи Техноинпекс- никой не ти каза- така беше създадена Червената омразна олигархия- да сваля и качва удобни на Кремъл правителства и президенти.

19

Зорът на Корни

преди 9 месеца

Каква част от народа е наясно, че има сглобка? Какъв процент от българите се интересуват от това? Май само ръководствата на някои партии се вълнуват до каква степен са представени в "сглобката", защото от това зависи с какви бонуси ще разполагат. Корнелия място не може да си намери заради това, че не може да гребе с големия черпак от общия казан. Падна й се мъничко и постно парче пица, а други папат мръвки и лакомства.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Точно така, ние от БКП(тесни) настояваме за незабавно излизане от Нато и ЕС, и присъединяване на България към великия СССР на Путин!

17

Бесепар

преди 9 месеца

От червените кхмери нищо не зависи,могат да си чешат езиците .

16

Анонимен

преди 9 месеца

Корнелюнка, как е твоята Слщнка? Как е твоята Муцунка? Достатъчно ли имаш слюнка за смучене със своята Прекрасна Комунистическа Муцунка? Че те Ергените Комунисти по телевизията ни пленяват със твоите усмивки, след велики комунистически напивки в кръчмата с великото име - на партията БКП!

15

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Ако сглобката са ментета то какви бяха служебните? При служебните инфлация 24%, при тия от сглобката 5.8% и пада всеки месец- а при служебните растеше- мерси ама ще си търпим сглобените- служебните няма да видят управление.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Милионер до милионера но непрекъснато "плачат" за бедните и неоправданите- господи какво огромно лицемерие- до ка беше министър в служебното направи 24%инфлация и каза те бяха ГЕРБ младежи- господи каква лицемерка, какви гнусни лицемери.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Това не е народ, а стадо овце. Един народ никога не би позволил да го управляват подобни ментета.

12

Ле ле,

преди 9 месеца

...комунист/ка/, да се "загрижи" за народа, значи много са огладнели за власт ! И какъв е този проект на Радев, с който ни заплашва от три години ? Срам го е да го покаже ли ? Сигурно е някакво софтпорно, че му е неудобно да го извади наяве ? На някакъв опит за преврат ми намирисва,каквато е и цялата бутафория на Фелдфебелът и Корни!

11

анонимен

преди 9 месеца

Ниновае по-лоша от ББ. Доведе Радев за президент, после го оплю! Участва в правителство с ПП и ДБ, сега ги полива обилно с плюнка! Номинира Григорова за кмет и още веднага започна да я критикува! За разлика от нея Борисов се чисти на момента от всеки, който го застрашава! Питам се, защо ББ и Корнелия, не излязат навън от парламента и да се разберат, като мъже!

10

ПП-ДБ-SS

преди 9 месеца

По лошо от комунисто-руското робство няма за народа.

9

Да, Нинова,

преди 9 месеца

сглобката са лоши,врагове на народа.Но за тебе лошото е, че този народ не те възприема като решение, а като задълбочаване на проблемите.Тоест това,че те ще паднат не означава,че ти ще се качиш на трона.Народната поговорка "ела зло,че без тебе по-зло" не върви за тебе,би трябвало да бъде "не идвай зло,че без тебе злото е по-малко".

8

Анонимен

преди 9 месеца

Корнелке, пайш?

7

Д

преди 9 месеца

Руското отроче ще говори от името на народа

6

Модерен ляв

преди 9 месеца

Този на снимката не го познавам, но Нинова е права!

5

Кинчето

преди 9 месеца

Ох колко се е ,,загрижила" др. Нинова за народа.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Нинова, вече стана дежурна!

3

вижда се

преди 9 месеца

Тази буквално е полудяла за власт и пари !!

2

Анонимен

преди 9 месеца

Нинова, кога БСП ще се извини за проваления преход.Костов не иска да признае вина и не можел да се извинява, но вие трябва да го направите.34 години България е тъжна страна заради вас като партия и Иван Костов, ваше творение, което Луканов изпрати при СДС да "твори"34 години затягаме колани, лягаме на всеки в Европа и САЩ преди месеци не издържава и поеха контрола пряко над страната.Повярвайте, дори те ще се грижат повече за народа от вас, крадливи проклети комунисти.