18

Анонимен

преди 5 месеца

Wake up Europe, Stand with IsraelThe next may be ...........YOU

17

Хамас са сатанисти

преди 5 месеца

"По делата им ще ги познаете!, казва Бог в Библията По нечестивите дяволски дела на Безбожните нации като нацисти, комунисти, ислямисти терористи и ООН про-терористи като Иран Турция Русия ЕС съучастници на фалшиво наричаните Палестинци Ислямски арабски терор.групи като Хамас Джихад ИДИЛ АлКайда Хизбула и др нелегални окупатори, нагли лъжци и клеветници, подкупени от ООН масови убийци, криминални похитители, извратени изнасилвачи, педофили, терористи и военни престъпници са врагове на Бо

16

Анонимен

преди 5 месеца

СЛАВА НА ТУРЦИЯ

15

Българин

преди 5 месеца

Ислямиста с отомански мераци пак циври на умряло "дръжте Юда!". Фалиралата Туркие остана сама с Иран и прокситата ѝ. Европа и Америка показно биха шута на султана, арабите му обърнаха гръб, китайците и индийците превзеха евтината работна ръка на турците. Руските и израелските диларчета от туризъм секнаха. Тръбите от газ заобикалят Анадола... а той едно си бае: "Дръжте Юда!" "Хамас е мирна политическа партия!" Хак да му е!

14

Ястреб Османлията

преди 5 месеца

До ЕЙ ПУМАК - Тези земи са части от вилайетите Шам и Багдад. Въпросът е кога султанът ще си върне обратно и окупирания румелийски вилайет.

13

Ердоган

преди 5 месеца

Хамас ще управлява Левантският Вилает на Новата Османска Империя! Близкият изток е изконно турски!

12

Анонимен

преди 5 месеца

Хамас се бори срещу терористичната организация Израел и е в пълното си право да провежда каквито си иска операции срещу еврейските терористи по окупираните палестински земи.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Започвам все повече да го уважавам заради куража му да провежда независим курс и да се ръководи само от интересите на страната си.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Истинската новина е че Ердоган изпраща 370 танка на Украйна. Лавров без да знае това говореше в Македония за добрите отношения на Русия с Турция. По такъв начин Русия отново се изложи както винаги е било. Това за Хамас е мижи да те лъжем.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Този стар изкукалник не може да се усети,че неговата измислена Турция е пред разпад.Като извадим кюрдите,м-ан-г-и-те,арабите и още няколко етнока,я имат 20-30% турци,я не.

8

Анонимен

преди 5 месеца

"Наложително е налагане на санкции на Турция заради връзките му с терористи. Кой ще посмее?" - Пич, цяла Европа и САЩ и Индия и Русия имат връзки с Израел. Не виждам някой да им налага санкции на европейците и на американци, индийци и руснаци.

7

мак

преди 5 месеца

Наложително е налагане на санкции на Турция заради връзките му с терористи. Кой ще посмее?

6

Анонимен

преди 5 месеца

Странно в тази ситуация около нас как не са ни взели още и в Шенген и еврото?! Чичо Сам кьорав ли е, че немските пудели Австрия и Холандия се гаврят с нас?

5

Анонимен

преди 5 месеца

Хамас, кремъл, хизбула, алкаида, талибани, иран.. все едно котило. терористите си се търсят и подркепят в името на избиването на хора. Ислямисти.

4

Popa ot razgrad

преди 5 месеца

Хамас отдавна е в Турция...

3

да

преди 5 месеца

и радев мисли така, но не върви, защото сме ПРОСТАШКА РЕПУБЛИКА!

2

Анонимен

преди 5 месеца

Е,като ги прибере в Турция да не мислите ,че ще са там на курорт.Ще ги натири към България и от всяка трънка ще изскачат по няколко "Заека"въоръжени до зъби..

1

Анонимен

преди 5 месеца

Щом толкова иска Хамас да ги прибере в Турция.