47

Мара Бунева

преди 5 месеца

Джамбазки и Каракачанов са като попа: не го гледай какво прави, а го слушай какво говори.На приказки го докарват твърде добре, но по делата им ги познаваш от кой ДС отдел са...Иначе всичко казано е вярно, само в борбата срещу коварния и безмилостен *** малко попрекаляват, но там конкуренцията е силна.Лично на мен не ми пречи дали ще е Ангел или Ангелина, нищо че Болен Лидеров преди време го нарече ,,гей".Предпочитам истински родолюбци, ако ще да са и трансполови,пред путиниските 4-хилядници.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Пак го изберете тоя напълно опростачен БГ герой- получава хилди евро да ни излага....

45

пикай

преди 5 месеца

ни с маркуча, че нямаме вода

44

Наздраве

преди 5 месеца

Джъмби!

43

ХайлДжамбазки

преди 5 месеца

Кога ше пиеме по едно? Royal Salute?

42

Анонимен

преди 5 месеца

Това дете не знае, че в ЕС границите са виртуални и търговията е директна без вносители и износители да декларират, а в Шенген такива не съществуват поради уеднаквена съдебна практика.

41

ДЕМОКРАТ

преди 5 месеца

Сега чета тук разправят нямали време да се подготвят за влизането на БГ в ЕС?!Кой ще ви чака да се подготвяте Рус0роби и сомунистически фат маци с зелени чорапи гивота ни мина в чакане кога ще започнем да живеем като европейци в една по добра европейска държава с закони които се спазват не Дс мафията през зърнари млекари сюморзжии да краде парите та бъргарския народ от бюджета чрез дотация от държавата и непрестанен рев че ше фалират ми да фалират бе дее ба и изгустирали те комунисти!Ние сме ЕС

40

Анонимен

преди 5 месеца

ДЖАМБАЗКИ Е АГРЕСИВЕН НАЦИСТКИ ПРИМИТИВ, ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА ОТИДЕ В ЗАТВОРА.

39

Евроатлантик

преди 5 месеца

Хората имат право да си сменят пола щом настоящия не ги кефи как ще им забранява държавата за си сменят пола в документите и да се женят с каквито други полове искат това е дискриминация ГанYOвци!

38

Анонимен

преди 5 месеца

Може да направим мини шенген заедно с Румъния като начало с перспектива да се включат Унгария и Молдова, по късно и от тъй наричаните западни балкани, а и Турция ще има интерес. Така ще ни натежи стойността.

37

Анонимен

преди 5 месеца

МНЕНИЕТО НА НАЦИСТИТЕ ОТ МВРО НЕ ВЪЛНУВА НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК.

36

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 месеца

В Шенген само след като изчезне милиционерската псевдоевропейска помия от последните 15 години. Боко знае защо.

35

Анонимен

преди 5 месеца

Бойко руското биде тъкмо беше убедил милиционерите че ще ги извади от комунистическата канавка и ще ги представя пред запада като европейци а в същото време ще лапка руски ресурси... няма как да стане.

34

Анонимен

преди 5 месеца

ХАХА МИЛИЦИОНЕРСКО ИНВАЛИДНО ГЛИСТЧЕ ПРОСТО КАТО ИСКАШ ДА ТЕ ПУСНАТ В СЪЮЗ ЩЕ ГО УВАЖАВАШ ЯСНО ЛИ ТИ Е МРЪСНО *** ОТ БКП

33

Анонимен

преди 5 месеца

По добре Бг близо до САЩ, ако ще е чужда валута да е американски долар.

32

Бунгар

преди 5 месеца

Много на серизно се взехме като равноправни европейци.Когато си влязъл неподготвен в Европейския съюз,естествено.че ще ни дадът време да се доподготвим. Това и става.Нашето лутане и говорене на празни приказки не върши работа.Неможем да се погледнем отстрани и с очите на истинските европейци.Заблудата ни прави неадекватни и смешни.

31

Анонимен

преди 5 месеца

За голямо съжаление на Джамбазки твърдите руски китки ядат голям бой от меките украински китки.

30

Анонимен

преди 5 месеца

ДЖАМБАЗКИ АКО ВЪРНЕ ОТКРАДНАТОТО ЩЕ ЗАБОГАТЕЕ БЪЛГАРИЯ.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Като махнем празните приказки от Джамбазки остава една нула даже две нули.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Е честито, Джамбазки описа всичко, точно както е. На периферия Шенген не и трябва, но еврозона, за да се премахне възможността за собствена валута и суверенитет и премахване на кеш- а и въвеждане на цифровото евро - да. Е от свободно движение на хора и капитали, каква стана тя, периферия с диктат от Брюксел. Джамбаски е в Европарламента и знае за какво става въпрос. Е перфектно бъдеще в ЕС описава човекът.