42

Пак по опорката?

преди 5 месеца

До Антиримлянин: Хората трябва да се делят на можещи и неможещи, а не на шопи и римляни. Анадънму?

41

Не е ли ясно?

преди 5 месеца

До Е това вече е много: И какво му е многото? Ваня Григорова познава добре проблемите на София и можеше да бъде добър кмет. Но ще бъде полезна на софиянци и като общински съветник.

40

Странно заглавие

преди 5 месеца

В самата статия има само едно изречение, в което се споменава Корнелия Нинова, но точно това е извадено като заглавие. И защо? Защото сега опорната точка на сглобката е да не допусне ляво обединение. А Ваня Григорова беше на крачка от успеха и има добри перспективи в бъдеще?

39

Малко за политика

преди 5 месеца

Трябва обединение на левите формации. Само така могат да имат успех срещу сглобката от стари и нови далавераджии и слуги на Вашингтон и Брюксел.

38

Антиримлянин

преди 5 месеца

Старая се да проумея, как толкова много българи искат чистокръвна римлянка за кмет на София? Поне копейкин е само наполовина римлянин,а тази изцяло....действително ставаме римска държава...явно в тях е бъдещето ни ,ами поне да отворят курсове да изучаваме този древен език...римския...,защото скоро няма да разберем какво говори кмета на София, а и депутатите.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Само дето вкара на Корнелия втората по големина група в софийския общински съвет. БСП май никога не са имали толкова много в София. Обра протестния вот в София.

36

Нео

преди 5 месеца

Доста неестествено поведение. Приемаш подкрепата, но се дистанцираш от ръководството на партията. В средите на БСП това е поредната мимикрия с цел досопване до властта. И още нещо -Нинова не е единственото зло в БСП. Те са цяра орда!

35

Е това вече е много

преди 5 месеца

Боже.,боже...ее. И това доживяхме..!!!! Такава като нея на първа линия и то кмет та София...

34

анонимен

преди 5 месеца

Нинова е по-лоша от ББ. Доведе Радев за президент, после го оплю! Участва в правителство с ПП и ДБ, сега ги полива обилно с плюнка! Номинира Григорова за кмет и още веднага започна да я критикува! За разлика от нея Борисов се чисти на момента от всеки, който го застрашава! Питам се, защо ББ и Корнелия, не излязат навън от парламента и да се разберат, като мъже!

33

Анонимен

преди 5 месеца

Тая скоро май ще седне на земята.

32

Спец

преди 5 месеца

Ех, Нинова, и Радев и кухото Ванче се отрекоха от теб.

31

Анонимен

преди 5 месеца

*** и комунисти, брак точно като за КОМИНТЕРНа. Комунистите обичат малцинствата, и н3гри, и араби, и монголци.

30

Малко за политика

преди 5 месеца

Трябва обединение на левите формации. Иначе некоалицията, макар че скърца, ще изкара цял мандат, а това не е добре за България.

29

Странно заглавие

преди 5 месеца

Ваня Грогорова говори за общинският съвет на София, а заглавието - за БСП? И защо? Защото сега за сглобката е важно да няма обединение вляво, защото само то остана реална опозиция на сглобката. Та Ваня Григорова трябва да е в конфликт с БСП. Ако няма такъв конфликт - медиите трябва да го измислят.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Комунисти, сър

27

Анонимен

преди 5 месеца

И Корнела и Ваня са със сини венци. Та дали ще е Ваня или Корнела, няма значение! Нали сина на цингурелата Маруца Бай Тошо, така ги развъди по българската земя със тия червени Знаменца, че станаха собственици на Българската Земя - иззета от чистите Български Ковбой - Селяни след идването на СССР и с използуване на крепостното цингурелско право въвеждат колхозите.... И сега тия Крепостници са собственици на 700 хиляди имота по Българското Черноморие... и си мечтая да затрият нас Българите!

26

Анонимен

преди 5 месеца

Чудя се на тия,които гласуваха за това нещо.Имате ли акъл,бе?

25

Анонимен

преди 5 месеца

Да ни е живо и здраво нашето Българско внуче Америка.... то ще ни донесе чист въздух, чиста водичка, безпърделни леки коли.... Загрея - (((СЛЪНЦЕТО))) наше отново ще Светне над България и отново Българската Роза ще цъфти както всяка година в България и ще разнася по Света Омайната Българска Роза!

24

Анонимен

преди 5 месеца

Това е добре че има разкол в ляво .Тоест и при нови избори ,електората на БСП ще се разцепи

23

анонимен

преди 5 месеца

Не мога да преценя коя от двете е по вредна за държавата.