62

Калин

преди 5 месеца

Както обикновено много говорене, много планове и накрая едно голямо Нищо!

61

Обективен

преди 5 месеца

Ристе,много бързо заобича Шиши . Ама парата прави борбата , нали? Бързо забрави , че акостира на пристанище Росенец , с протести срещу Доган , а сега затанцува любовно танго с него и дясната му ръка Шиши.

60

Ангелина

преди 5 месеца

Само с едно изречение Христо Иванов "издаде" истинските си цели ,за които е в политиката и готов на всякакви лупинги ,за да е до властта ,под една или друга форма,а то е :"Ако искаш да извлечеш дивидент.............".Всичките сложно съставни изречения с красива слова преди това изгубиха от своето съдържание."Дивидента" не трябва ли да е за държавата и обществото ,като цяло ....Понеже си "школуван" по приказките наричаш "дивидент" това ,което "хората" простичко го наричат "личен интерес"

59

Анонимен

преди 5 месеца

Ако Христо е измамник, то какви тогава са гълъбите на шеф радев?

58

Цар Делян Шишиман

преди 5 месеца

Ристю Иванов е един никаквец! Аз съм валията на Дунавския Вилает!

57

баце

преди 5 месеца

А тази еврейска мутра не успя да стане главен прокурор. Смрад ...

56

Анонимен

преди 5 месеца

Всекисмотко може да бъде оправдан по този начин.

55

Йордан

преди 5 месеца

Ице, този премиер го няма от близо 3 години вече. Себе си гледай, каква работа свърши за тези 3 години?

54

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки *** може да бъде оправдан така.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Кой беше този плуjek на снимката?

52

Анонимен

преди 5 месеца

Дарик радио е финансирано от Америка за България през Икономедиа на олигархът Иво Прокопиев .ДА България е създадена 2017 с неясни капитали ,но свързани с НПО та финансирани от Америка за България (Там като съфинсиращи са обикновенният уччител по биология Петко Петков сина му Кирил и Асен Василев и други щатни дейци в НПОта). А познайте кога започва заснемането тайно на Бойко Борисов - 2017 (като на някой от снимките им сменена датата да пише 2019 та)една годинапреди дапоемем председателството на съвета на ЕС . В ГЕРБ много години в има недрени хора на НПОто Отворно общество .

51

Анонимен

преди 5 месеца

Дарик радио е финансирано от Америка за България през Икономедиа на олигархът Иво Прокопиев .ДА България е създадена с неясни капитали ,но свързани с НПО та финансирани от Америка за България (Там като съфинсиращи са обикновенният уччител по биология Петко Петков сина му Кирил и Асен Василев и други щатни дейци в НПОта). А познайте кога започва заснемането тайно на Бойко Борисов - 2017 (като на някой от снимките им сменена датата да пише 2019 та)една годинапреди дапоемем председателството на съвета на ЕС . В ГЕРБ много години в има недрени хора на НПОто Отворно общество .

50

Сина

преди 5 месеца

И журналятя са продажни, нали видите Хекимян..

49

Отврат !

преди 5 месеца

Точно така изглеждаха маймуните в предаване по телевизията! Имаха абсолютно същата физиономия , само дето имаха по-малко козина по лицата си.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Бойкикев ,коя е Мата Хари , кажи си?

47

Анонимен

преди 5 месеца

Никой не иска да ви слуша големите разкази.Наслушали сме се.Искаме да привлечете кадърни и честни хора,които да работят за народа,а не само за себе си.Накарайте хората да ви повярват,но след тая сглобка ще ви бъде много трудно.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Това правителство се създаде уж заради Шенген, Еврозоната и съдебната реформа. Очартава се провал и в трите направления. Не знам защо журналистите не им търсят отговорност за постигнатите резултати, т.е. за липсата на такива.

45

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Ти не си от тези Иванов НАЙ после с лодката се добра до парламента лесни големи пари за нищоправене Оставка нови избори Вън от парламента

44

ОСТАВКА!

преди 5 месеца

На некомпетентното и корумпирано правителство!

43

Анонимен

преди 5 месеца

Да благодарим на ЕС с.нашата протесна сила разкарахме Д,жипко Би,битко!!