317

Габи

преди 5 месеца

ПОМАКИНЯ от ХАДЖИ ДИМОВО ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

316

Anonymous

преди 5 месеца

Изключително глупава и некомпетентна жена

315

досвидания

преди 5 месеца

Махай се на бегом ти си член на Корумпиран политик Мафиоз,говориш глупости,Изчезни завинаги от политиката изгониха те с развален френски език и неможеш да работиш.Немаш визия за политик и умствени възможности за външен министър.Произход от село имаш.Отивай на пасеш патици,това не е за теб.

314

Няма ли кой

преди 5 месеца

да обясни на тази жена, че сме я пратили там, за да защитава интересите на държавата ни, а не за да демонстрира "това искам, онова не искам!" Можеш по своя воля да станеш и да си тръгнеш, само ако някой кавалер те е поканил на среща, завел те е на ресторант, но там е започнал да се държи по неприемлив за теб начин. Когато официално представяш държава на международна среща, няма значение какви са личните ти желания. Ако се налага и с динозавър ще бъдеш на една маса!

313

Anonymous

преди 5 месеца

Чудя се дали някой изобщо е забелязал отсъствието на тази кукумявка

312

Намръщен

преди 5 месеца

Още корекция на уж "ерудираната", а всъщност неграмотна персона: "В името на това да има процес, който да е валиден за всички назначения, се направи крачка назад и за единия и за другия кандидат. Никой не е прекрачил границата на правомощията си" - "В името на установяване на процес, който е приложим за всички назначения, беше направен компромис, като и двамата кандидати направиха крачка назад. Никой от тях не е надхвърлил правомощията си."

311

Намръщен

преди 5 месеца

"След тази вечеря не смятам, че присъствието ми трябваше да е физическо там, затова съм си тръгнала. Не искам да присъствам с представители на държава, която ни е определила като неприятелска, каза Габриел. На БГ би трябвало да е така: "След тази вечеря смятам, че не беше необходимо присъствието ми там, поради което реших да си тръгна. Не желая да присъствам на събитие с представители на държава, която ни е обявила като неприятелска." Нито знае да говори, нито има какво да каже!

310

Намръщен

преди 5 месеца

До Българин - Щом Марийка в твоите представи за теб е ерудирана, сигурно Бойко го имаш за професор? Въпрос на критерии! Някой друг българин, познаващ родния си език, би казал, че не само не е ерудирана, ами дори не говори граматически правилно. А и няма как да бъде ерудирана - господарите много умни на такива постове не назначават. На тях им трябват послушни и алчни предатели на народа, ум и образование само пречат за това. Просто Киро, Марийка - това е точното ниво... А умните създават проблеми

309

Идеалист

преди 5 месеца

Срам ......

308

Българин

преди 5 месеца

Изключително ерудирана личност! Мисля и че ще се справи далеч по-добре и като Премиер! ГЕРБ отдавна са доказали,че имат най-добрите и подготвени кадри!

307

Анонимен

преди 5 месеца

До Ангелина - Като чета мненията на хората, Марийка и за народа е точно толкова "значителна", колкото и за господарите си. Никой не обича наведените, използват ги и после.....

306

Ангелина

преди 5 месеца

Няма по - големи неприятели за хората в нашата държава от твоите "приятели" ,които всичките са в България и членуват в твоята и другата трибуквена партия ,с която сте в пълна комбина отдавна....и единият от тази партия сте го назначила за "ръководител движение" ..! Всъщност всички сте назначени от "задкулисието"...и те определят и на вашия вожд и на "главния диригент" речите и сценичното поведение...А ,ти Габриел си толкова "незначителна" за тях ,че си изобщо извън тяхното полезрение ...

305

Анонимен

преди 5 месеца

На тая ѝ е удобно да стои близо до нацисти Явно е поредната наведена САЩщисана .

304

Анонимен

преди 5 месеца

На тая ѝ е удобно да стои близо до нацисти Явно е поредната наведена САЩщисана .

303

Анонимен

преди 5 месеца

Можело на вечерята да се изпусне и да каже нещо извън инструктажа. Или да я поканят на танц.

302

Анонимен

преди 5 месеца

Ахааа, значи Габриел казва, че ако Путин не беше ни обявил за неприятелска държава, нямаше да има никакъв проблем...?! Я, виж ти в какво противоречие се вкараха пак евро-атлантиците у нас . Или са чисто и просто едни лицемери, също както началниците им от ЕС....!

301

До 313

преди 5 месеца

До ДИПЛОМАЦИЯТАЗа каква дипломация говорите? Един добър дипломат не би допуснал такова поведение и самоунижение. Първата ни дипломатка демонстрира една примитивна и слаба дипломация.

300

елементарницо

преди 5 месеца

Всъщност напусна заради собствената си кариера , която ти носи постове и пари в атлантическите среди , като лиши България от представителство в ОССЕ .

299

Gogo

преди 5 месеца

Няма лошо бе, навечеряла се, и се махнала- защо и там да ни излага

298

мара лицемерката

преди 5 месеца

Имам подозрение за друго , пък и това е напълно несъстоятелно като претекст . Българин съм , за мое голямо съжаление сънародник с такива елементарници като Марийка , лицемерни , сервилни , без достойнство и собствено АЗ , но не мога да приема нещо различно като позиция в резултат на " неприятелското " , направо враждебно , поведение на слугинското чиновничество .