16

Анонимен

преди 5 месеца

Най странния курорт, след Велинград разбира се...и пари да ми дават няма да им стъпя в смотаните механи. Цени високи, обслужване кофти, всичко бетонирано..хотел до хотела. Мерси, всяка година им правят реклама журналистите с надеждата да се напълни курорта и джоба на чорбаджията.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Ще бъде пълно,то е ясно! Ако има сняг ще бъде великолепно! Зимните спортове и почивка са скъпи,то също е ясно! Навсякъде! Но може да се доверите и на тия киселици,които пишат лято и зима колко е лошо и скъпо в България! Тогава ще си останете в къщи с бутилка домашна със звездите от соца в телевизията!

14

...

преди 5 месеца

значи мога да каже следната истина! излиза ти над 2.5 пъти по евтино да ядеш на писта в Австрия намираща се на 2700м над морка височина, отколкото да ядеш къде да е в Банско! в коя да е кръчма или каквото и да било в Банско! колкото за ски туризма! еми просто няма смисъл да сравняваме Банско с кой да е курорт в Австрия! Няма база и място за сравнение просто!!!!

13

Стойне от Чукурово

преди 5 месеца

Ела да видите,какво че имам на трапезата за Коледа и Нова год. и после че си говориме - апа и като ми дойде комшийката да прзнуваме!?....така не моете да прекарате не у Банско ами и у Дубай

12

Джери Бадалуна

преди 5 месеца

Ходя на Витоша, Алеко, Кумата, за по няколко дни, все едно - няма значение. После няколко дни кисна на термалното плажче в Панчарево...по спокойно и по евтино излиза и съвсем не е по лошо от Банско. Веднъж преди години обядвах в една таверна в Банско и после ме скъса разстройство. В хот. спа Вила беше скромно но приятно....

11

Щерю

преди 5 месеца

В Банско: - Един слон на грил, моля! - Това е пиле на грил. - Така ли?! Цената ме е подвела...

10

Хахах

преди 5 месеца

Вие добре ли сте?Леф не давам на местни тарикати

9

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам колко ще ви излезе. Питайте в Банско защо питате нас ?

8

,,,,

преди 5 месеца

Не ме интересува

7

Традиционните бански

преди 5 месеца

механи са готови за заточване на секирите, а всеки попаднал при не погледнал менюто за тях е надежда за ден година храни.

6

Анонимен

преди 5 месеца

В Банско всеки може , а я идете във Велинград - там и Мъск не смее да припари ...

5

Анонимен

преди 5 месеца

Нимойм го плати цяла година!

4

Ванката

преди 5 месеца

И да ми плащат, пак няма да ида в селските миризливи кръчми - лоша обстановка и обслужване, нискокачествена и зле приготвена храна, тъмно, тясно и мръсно...

3

факт

преди 5 месеца

в къщи ше ми е по добре и уютно , за по евтино да не говорим при положение че със сигурност храната ше ми е по вкусна и в пъти повече !

2

Анонимен

преди 5 месеца

Не бих отишъл там.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Na мене ще ми излезе 0 лв, защото съм тарикат и няма да ида там. Който иска да седи без пари, да ходи.