28

One s

преди 5 месеца

И, Стоянов какво правим ако не ни приемат... ПОДАВАТЕ ОСТАВКА така се прави във Европа

27

Анонимен

преди 5 месеца

Западни Граждани когато Българин дойде на гости на запад, моля проверете му венците. Западни граждани! Ако ви дойде на гости някой и казва, че е Българин. Внимавайте! Проверете го! Проверката става много лесно. Кажете му да си отвори устата! Ако венците на Българина са червени като вашите - той е Българин, ако след проверката на венците се окажат че са сини, значи не е Българин и няма нищо общо с нас Българите и е само на хранилка в България, развъден от по времето на социализма!

26

Тръндафила

преди 5 месеца

Само нас ни чекат

25

Лили Барута

преди 5 месеца

В западна Европа,понеже нашите роми ги водят българи, и като чуят там за българи и ги втриса....

24

Анонимен

преди 5 месеца

МИЛИЦИОНЕРСКАТА СЕКТА СЕ РАЗПАДНА

23

Анонимен

преди 5 месеца

Може всъщност...след около 100 години

22

Анонимен

преди 5 месеца

Няама абсолютно никаква вероятност да се спрете с тия глупости а ?

21

Анонимен

преди 5 месеца

ЗАЩИТНИКА НА ПОЛИЦЕЙСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ, МРЪСЕН АНТИБЪЛГАРСИ ***.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Да си погледнат "венците" в огледалото.... и на тримата са сини и под очите им има алкохолнни кръгове!

19

Анонимен

преди 5 месеца

'Хайде да не пиша повече по темата "Шенген", щото ще ме избият пъпки на интелигентност по мозъка... "Всичко Мара втасала, само пещерата между краката си не сресала?!"... "Тия горе на снимката, дет се научили да плямпат в детската градина, трябва да се оглеждат в огледалото какви са, а не за това което мислят, че трябва да стане - след като Мара втасала, как щяла да изглежда?!?!"

18

ХоХо

преди 5 месеца

Къде е сега онази Ко'щрамба fur der Lainen да удари по масата на Нийдерландците и Австрийите ? Къде са сега нашите ПОЛУтици и да отсекат: блокираме преговорите с Макетата ; блокираме помощта за Украйна.... Тогава да ги видим тези европейски меки китки какви ще ги дъвчат !

17

СТРАНДЖАТА

преди 5 месеца

Ой шенгене, мой шенгене... народна песен.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Цифрите може да са, но числата не! Неграмотници научете се да говорите български!

15

Анонимен

преди 5 месеца

КАЛИН СТОЯНОВ ДА ПРЕСТАНЕ ДА ПЛЯМПА ЗА НЕЩА ОТ КОИТО НИТО РАЗБИРА НИТО СА НЕГОВА РАБОТА. ТОЗИ ГЕРБАДЖИЙСКИ СЕЛСКИ ПИАР НЯМА ДА МУ ПОМОГНЕ.

14

Георги Илиев Митев

преди 5 месеца

Фуражките отново смятат, че са господарите в целия свят . Няма да ви помогнат корупционните схеми и практики в банките като ДСК и мобилните оператори. Такива като вас " с лопата да ги ринеш " .

13

До 5

преди 5 месеца

Той Калинчо от 2 километра се вижд,че е неграмотен милиционер!Без да чете от листче написаното от секретарката не е способен сам да състави изречение!Интелект колкото на милиционер

12

Малко за политика

преди 5 месеца

Само с приказки не става. Какъв интерес има Нидерландия например ние да влезем в Шенген? Никакъв. За тях ние сме само източник на емиграция. Ако можем да им създадем проблеми тогава вече ще потърсят компромис - аз на тебе, ти на мене. Така че нека нашите евродепутати в Европарламента и премиерът да се събудят и да потърсят с какво да настъпят по мазола тези, които ни пречат да влезем в Шенгенското пространство. Но за това трябва кураж, а не слугинаж. Трябва по-просто казано д_пе, което те нямат

11

Един

преди 5 месеца

Още преди 20 години Георги Мамалев пееше "Ой Шенген"))Тази дъвка още колко десетилетия ще я дъвчат вместо да вършат реална работа и да оправят вътрешните ни бакии!

10

Нане Вуте

преди 5 месеца

Тия лакърдии ги слушаме вече 20 години. Ама те цифрите не взимат решения! С тая кривосъдна система и корупция Шенген на кукловод лято!!

9

Анонимен

преди 5 месеца

А фактите..