12

Анонимен

преди 5 месеца

Живота в София да мре на кой му пука за некадърници..

11

Анонимен

преди 5 месеца

Животът в София се парализирал без шеф на СОС? Сякаш пък в предишния СОС със шеф, на който в главата му виси само думата Украйна София цъфна и върза? Да не споменавам ремонтите на ремонтите на ремонтите и хилядите идииотски решения като зоните до пазарджик и т.н. ...

10

ПеПераст

преди 5 месеца

Забраняваме колите в центъра, скоро ще забраним и хората!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Реално на никой не е нужен СОС, както и депутати, те само смучат пари. Човек като гледа навсякъде как набъбват ненужни директори, ръководители и подобни и му е ясно, че всичко е за заплати. Ако преди 20 г. е имало един директор и 5 р-ли, в днешни дни е 10 директора и 50, а може и повече ръководители. А работата не се подобрява.

8

Анонимен

преди 5 месеца

За добро е, нека хората видят ще за стока са пеперастите.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Най добре нищо да не правят. Така няма да причиняват щети. Нека си вземат заплатите, но в замяна на това нищо да не се опитват да правят. Отдавна трябваше да е така, и при предишните и при по предишните и т.н.

6

Цветан Камелий :

преди 5 месеца

Оооо неееее! Какво ще стане със столицата без височайшето присъствие на Смучи София,Василка ДС - то и останалата глутница Зеленясалите,Еко - меките, либера3тите и другите полово неопределени същества?!? Как ли е оцеляла България досега,преди да се пръкне енТелект00алния *** планктон,венеца на сътворението и най-послушните грантаджии на Посолството... А без мис Бони за шеф на СОС,слънцето ще изгрее от запад!

5

Шопландски к0птор

преди 5 месеца

Шопландия няма нужда да я бомбят нагло-саксиите, тя и така си е разбомбена. По тротоарите никнат картофи. Чръчил беше прав

4

хаха

преди 5 месеца

И без шеф на СОС-а можем да си пием греена ракия, парализиран, ама друг път.

3

Анонимен

преди 5 месеца

КРАДЛИВОТО ВИЛИ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ПО ЗАПОВЕД НА ТИКВАТА

2

от село

преди 5 месеца

СОС-а е развален,и без него може да се живее !!!

1

Киро Острото

преди 5 месеца

Сигурно затова е мазало по улиците. Веднъж изберат ли драг кралицата Мис Бони ще настъпи пролет.