29

Анонимен

преди 9 месеца

Най-сигурният признак е ако го хванете, докато прави секс с друга. По-сигурен признак няма.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Най сигурния признак е ако гоните мъжа да му д××××те, но той се дърпа и отива на лозето сам.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Писано от човек с тежки психични проблеми!

26

Дама до Дедо Ташунко

преди 9 месеца

И аз мисля така. Това е най-сигурното доказателство. Затова жените да се постараят мъжете им да излизат от дома в такова състояние, а не да се връщат в това състояние, след като са били неизвестно къде. Малко дипломация и женска хитрост са нужни.

25

Анонимен

преди 9 месеца

В текста на N33 замениха със звездички дума, която е синоним на "nлuкчeтa". Човекът в тъмното набързо нахлузил nлuкчeтaтa на любовницата си и не се усетил. Предишното поколение кинодейци знаят за кого става въпрос. Така че, внимавайте. Да кръшнеш е човешко, но си пази семейството и не наранявай жена си. Някои съпруги не прощават!

24

Чак след скандала

преди 9 месеца

видяла, че и по слипа има и то точно еди-къде-си. Онзи се усетил, че докато бил при любовницата, тя ловко го подпитвала за бъдещите му планове и той си казал откровено, че никога няма да разруши семейството си. Е, разведоха се, но и любовницата не го взе, там се случи нещо съвсем друго, но не за това говорим сега. Така че внимавайте, когато кръшкате. Познавам и човек, чийто близък приятел се прибрал у дома и докато се преобличал жена му вижда, че е с женски ***! И той се обличал бързо на тъмно.

23

До Анонимен 18

преди 9 месеца

Смей се ти, но познавам мъж, който изгоря по този начин. Любовницата му с начервената си уста нарочно, докато той взимал душ, нацелувала белия му слип на няколко места отпред точно под пъпа, а също и светлоливата му риза около яката. Той излиза от банята, връща се в стаята, в която било вече почти съвсем тъмно, защото се мръквало. Онази му мъркала нежно в здрача и му подавала дрехите една по една. Той се прибира у тях уж от работа, сваля сакото, жена му вижда червилото по ризата :)) :)) :))

22

Анонимен

преди 9 месеца

Приятни сънища!

21

Анонимен

преди 9 месеца

Това няма да се случи!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Вие му се дyпитe, а той гледа настрани.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Започва да боли главата, когато си поискате

18

Анонимен

преди 9 месеца

Често пуска Тото!

17

Анонимен

преди 9 месеца

Изневерите са нещо полезно за брака. На всекиго липсва по нещо и двамата се допълвате за да сте щастливи. Това, което липсва, разбира се не е достатъчно за развод и нов брак/връзка. Не, не е това. Например, на моята мъжа й поради някакви причини не я уважава повече от 2-3 пъти в месеца. Има проблеми, но тя не иска да говори с него за това за да не го нарани. Аз също съм доволен защото ми дава и й харесва отзад и имам разнообразие. Win-win

16

Анонимен

преди 9 месеца

Обикновено зестрогонецът изневерява. За самочувствие

15

Анонимен

преди 9 месеца

Ха-хс, евала, Боче!

14

Анонимен

преди 9 месеца

Тука има врял и кипял.

13

До Бочо

преди 9 месеца

Пропуснал си нещо много важно. Има вероломни любовници, които се озлобяват, ако връзката им с женен мъж не се развива така, както те искат. И преди да го разкара, прави мръсен номер. Докато взимаш душ в банята, тя ще си сложи червило в наситен, тъмен цвят и ще целуне боксерките ти, ризата ти откъм гърба и още някои други места по дрехите ти. Излезеш ли от банята, с мила усмивка ще ти подава тези белязани от нея дрехи и то така, че да не видиш следите от червило. Жена ти обаче ще ги види!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Сигурно и Бил Гейтс го е хранела жена му, докато захитрея в бизнеса.

11

До Айлединов

преди 9 месеца

Значи ти си съпруг-мечта! Хем не си изнервен у дома, защото получаваш каквото искаш, хем булката ти е щастлива и достойнството й е пощадено, след като не парадираш с извънбрачните си любовни завоевания! Браво на теб! Де да имаше повече такива мъже!

10

Анонимен

преди 9 месеца

Не е срамно жена да храни мъж. Стига да не злоупотребява!