18

гфйг

преди 9 месеца

До 19Ма разбира се ...то всички които са к**8рви не са дъщери на някого...те са едни ангелчета.....да ако дъщеря ти е ку....*ва тъй като не си я възпитал правилно а просто си и купувал новия хайфьон мислейки че видиш ли къв си баща ...да ще я наричаме ку...рва и дори когато си завираш главата в пясъка преструвайки се че тя не е дълбоко в себе си знаеш че е к...***.

17

Пъф

преди 9 месеца

До Разкази от гетотоЩе ме хванеш в другия живот, жина

16

Разкази от гетото

преди 9 месеца

За другите не знам, но Пъф се надявам да лежи за организирането на убийството на Ту Пак.

15

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 21 - Прав си. Но са възможни различни казуси. Например, ако претендентката за правосъдие след 20 г. вече живее в САЩ като американска гражданка и там пристигне и е получи гражданство и онзи, когото тя е решила да сурвака, тогава кой знае как биха се развили нещата. Или ако някой арабски Ататюрк направи революция в съответното емирство.

14

Анонимен

преди 9 месеца

До Наивни сте, хей!Ти май не си запознат с дивашкият закон наречен шериат.Няма такова нещо като изнасилване там.Ако мъж нападне жена се приема че жената си го търсила.Ще има късмет ако просто я пребият. За разни "спорни" въпроси се допитват до решението на някакъв съвет на старейшини състоящ се от дърти извратени педофили със садистични наклонности.Адвокати няма.Важно е какво е КазАл брадатият извратеняк който наскоро си е купил 12 годишно дете на цената на овца.Повечето наказания са смърт.

13

Наивни сте, хей!

преди 9 месеца

В страните, където шериатът най-строго се спазва, жените ходят забулени. *** доказвай коя е била под фереджето преди 20 години, когато от нечий прозорец са се разнесли викове "Помощ, изнасилват ме!" Ако на двора на изнасилвача след години рукнат петролни кладенци и той изведнъж забогатее много, тогава десетки кадъни могат да го атакуват в съда, като всяка ще твърди, че точно тя е била завлечена от него насила в дома му, ама после я е било страх да го обвини и чак сега е преодоляла срама си.

12

Анонимен

преди 9 месеца

До Рашидов е прав - лекарството се нарича шперплат, когато достатъчно екстремисти получат място в кутия от него, ще се оправят нещата. впрочем в черните, ***, сивите и други разцветки държави, където вече има шериат, са цъфнали и вързали... плоският ти расизъм нито е оригинален, нито показва признаци на интелект

11

Рашидов е прав

преди 9 месеца

Лекарството се нарича шериат и той ще бъде наложен във всички бели държави.

10

Живея в Маями

преди 9 месеца

Поне тук във САЩ обществото е хетеро и на това да застреляш някой ЛГБТ изврaтеняк или да превъзпиташ жената че до 3 сутринта е пила шотове в кварталния бар, винаги шерифа ще е на твоя страна

9

Анонимен

преди 9 месеца

"А бе, защо никоя лелка не завежда дело срещу някой скромен човечец с малка заплата и не го обвинява, че преди 20-30-40 години я е насилил"--------------С такъв човек е правила просто секс. Когато е разтваряла краката пред милионера, тя не се е почувствала насилена веднага. Чувствата са я връхлетели години по-късно когато са й потрябвали едни пари.

8

Анонимен

преди 9 месеца

......... чуете ли, че на някоя не й е втасало навреме зелето, бягайте далеч от нея и не се лакомете дори и за една-единствена интимна среща, защото тази жена е хем глynaвa, хем е туткава. Не знае кога да си наложи зелето, значи не може и да прецени кога й предлагат сериозна връзка и кога я канят на среща за еднократен секс. Години наред ще се чуди защо не я търсите повече и накрая ще реши за ви съди за изнасилване и за обезщетение! В малката ни държава всичко се разчува, ще ви направи за резил!

7

Много внимавайте!

преди 9 месеца

Която не знае кога да наложи зелето в бидона, е бyдaлa! Такава ще сеполъже по сладките приказкина някого, ще си помисли, че това е нещо като обещание за женитба, ще се случи туй-онуй и след като той я забрави още на петия ден от началото на "връзката" им, тя ще тъгува 10, 15, 20 години и чак след това, като го прежали, ще реши да го съди за изнасилване! Засега ние нямаме гласуван закон като този в САЩ, но нали те са ни вече Големият брат, сигурно и нашите ще гласуват такъв. Чуете ли, че.........

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 9 месеца

насилниците са садисти психопати комплексари те не изпитват Емпатия Състрадания те нямат Съвест

5

Itso

преди 9 месеца

Квой туй неrpо на снимката ве?

4

Вежди Рашидов

преди 9 месеца

Сетиха се *** след 15 години че били изнасилвони!

3

До 4

преди 9 месеца

Цъ! Ако не стане до Коледа, ще даваш от твоето. През януари ще ти го връщаме, когато втаса и нашето.

2

Ти да видиш!

преди 9 месеца

А бе, защо никоя лелка не завежда дело срещу някой скромен човечец с малка заплата и не го обвинява, че преди 20-30-40 години я е насилил, когато тя е била гимназистка, а той - махленско гаменче или войниче, дошло си в отпуска? Все срещу баровци-милионери се завеждат такива дела! Човек ще вземе да си помисли, че само изнасилвачите имат качества, благодарение на които могат да станат известни и много богати!

1

Анонимен

преди 9 месеца

, САЩ са пример за самоунищожение.Жалко за хубавата държава.