7

Да не усукват,

преди 5 месеца

Да кажат ясно колко от преподавателските часове и упражненията са дарени на гяволи-връзкари от БАН, та освен заплатата си в БАН да получават и хонорари, а в БАН да отчитат, че запълват работното си време с преподавателска дейност, вместо с продуктивна научно-изследователска работа. Като получим ВЯРНА информация по този въпрос, сами ще можем да изчислим от колко преподавателски места са лишени млади хора, които с радост биха станали преподаватели в СУ. Подобно е дереджето и в останалите ВУЗ-ове.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Софийския е номер Едно! В мензата беше ужас мизерия! Но оцеляхме!!! В общежитието *** бяха колкото смартфон! Но ние се дипломирахме и сега зимаме по 900 лева за бог да прости. А момент, на стадион Академик имаше стол с по-голема мизерия хахахахах

5

Анонимен

преди 5 месеца

Водещ по корупция... държавните университети не струват.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Най - слабите:ВТУ. НБУ, ШУ.

3

Анонимен

преди 5 месеца

га не е харвард, не ме занимавай !

2

Анонимен

преди 5 месеца

То все едно имаме хиляда университета та им трябва рейтингова система. Абе ей, ние сме у мааааалата и секи се знае и професурти идат на село да си видат роодата не се мъчете да се правите на западняци понеже нито имате базата нито целите и задачите на ония университети. Е, ако става въпрос за едни пари които се делкат според рейтинга е друга работа.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Cлaвa Kиpo-Лaбopaтopиe...