13

Анонимен

преди 6 месеца

Коги не се запинеш у паласките, що ти е!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Харесвана е каквато си е!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Дедо ми казваше: "По-добре да те люшкат вълните, отколкото да се блъскаш у скалите"! А бе умен човек беше дедо.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Нямам работа по лозето зимата. От друга страна робътата по лозята не помага сама ро себеси за външния вид. Съседите масово са 120-150кг, шкембе, тесни рамене и плешиви, доста са ергени. Аз май не се вписвам в шаблона.

9

Този Който

преди 6 месеца

До Ваня: Като се запознахме бяхме н по 23 години, тя беше 50, а аз 60кг. Сега, 17 години по-късно разликата е +40кг и за двамата, две здрави деца, собствен дом стабилни доходи и огромна нестихваща любов. Последното нещо, което ми идва наум е до търся кусури на паласките и каквото и да е друго след като ми родила 2 здрави деца. И ако според теб мъж без паласки и с гъста коса е рецептата да си щастлива, то ти пожелавам да намериш най-атлетичния красив Аполон на земята.

8

Анонимен

преди 6 месеца

5 начина, но само 1 е ефективен! Без захар, без скадкиши и хляб. Всичко останало яжте колкото си искате и когато си искате, и след 3 месеца няма да можете да се познаете. И най- важното - Не вярвайте на етикетите, на които пише "без захар". Захарта, която влагат в продуктите има около 120 имена, така че нямате шанс да победите в тази битка ако им вярвате.

7

MaйMyнaтa

преди 6 месеца

До 7...Ти си големо гoвньo бе, аэ имам едно кoпилeнцe дом, и днес дадох 7.50 у кауфланда да му прая кeнeфф на гoвньoтo

6

до Ваня

преди 6 месеца

Чели ли сте "Елементарните частици" на Уелбек? Искам да кажа, ако мъжът изглежда така, както го описвате, той пак няма да се възбужда от жена като от статията. Не става насила, дори да си такъв. Разбира се, и обратното е вярно. Просто няма да се харесваме, и това е. :)) Ще си стоим сами с коремите си.

5

-4°

преди 6 месеца

Аз акам

4

Анонимен

преди 6 месеца

Аз бих ;)

3

Ваня

преди 6 месеца

Няма нищо по-красиво от мъж с паласки, голям корем, тесни рамена, широк ханш и тънки пищялки. Отгоре и на всичко ако е плешо, ехааа. 99% от българските мъже над 35 годишна възраст са така.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Ако не напълнявата ще спестите много пари от дрехи които ще носите години наред до скъсване. За жената купувам дрехи по манекена :)

1

Анонимен

преди 6 месеца

Аз се тренирам като ходя няколко километра с пръскачка на гърба за да пръскам лозето. Пълна е 32 или 18кг празна е с 15 кг по малко. Още се събирам в костюма от бала.