16

СУПЕРПРОДУКЦИЯ

преди 9 месеца

НА БОЛЬШОЙ ТЕАТР: МОМЧЕТО СИ ОТИВА ! по български сценарий !

15

Анонимен

преди 9 месеца

Урин подаде оставка не заради Украйна, което можеше да направи и преди година, а по чисто човешки, здравословни причини, както сам обяви, но неясно защо нецитиран в статията. Когато търсим под вола теле, рискуваме волът да ги го опре.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Владимир Урин обяви, че подава оставка, след като бе уволнен от поста.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Не е казал защо напуска (май за да си умре спокойно на тази възраст) обаче *** с техния свръх интелект разбрали, че напуска защото критикувал специалната военна операция на руснаците??? Стига партенки и фейкове, ало Фейк-БГ!

12

Анонимен

преди 9 месеца

До пияница мистик 11 Още не се е разминало.

11

Съвет

преди 9 месеца

Да си сложи решетки на терасите.

10

смях

преди 9 месеца

Тоя , навални и оня третия са тримата дето са против войната , наречена СВО, според путиня, на руZнаците им е драго децата им да *** и мръзнат по полетата в Украйна.

9

пияница мистик

преди 9 месеца

Добре че само войната е критикувал, та са го уволнили. Ако беше критикувал Пyтлpax Акбap досега вече да е паднал от покрива на Болшой театър :))))

8

Няма как

преди 9 месеца

човек да се усмихне на подобни действия. Те хората на изкуството са така, малко като ревнива жена - първо действа, после мисли. Необходимо ли е да изреждам имена, но всички заявиха смело "не мога да живея в страна, която воюва със съседите си", след което заминаха за Израел. Колко нелепо изглежда тази постъпка към днешна дата, а?

7

Анонимен

преди 9 месеца

Последният абзац на новината е най-интересен: Значи новият директор е уволнен от Мюнхенската филхармония, защото е руснак и не се е обърнал срещу своите, и това писателя намира за нормално, но кълне и бълва змии и гущери за старият директор, поставен в същата ситуация, но в Русия ?!Значи за едните може и е нормално, а за другите същото е смъртен грях, щото не са от "нашите"!Наш'та пропаганда вече даже не се замисля какви проcтoтии ръси!

6

Калоян

преди 9 месеца

Да имаше откъде да си намериш и малко акъл - супер, ама няма как. Ще си живееш без акъл :)

5

Какво следва

преди 9 месеца

Трябвало е да го настанят този диригент да поживеее в Донецк там където украинската армия обстрелва периодично мирното население с ракети и снаряди. Тогава сигурно щеше да си промени мнението за това дали тази война беше нужна или не.

4

Господинов си мълчи

преди 9 месеца

Значи досегашният директор на Болшой театър повече от 20 месеца критикува войната в Украйна и си стои директор, докато не напусне по собствено желание, а главният диригент на Мюнхенската филхармония е уволнен от заемания пост по-малко от седмица след започването на военните действия на територията на Украйна, защото не се е включил в хора на критиците на ръководството на Русия. Ами на диригентът това му е работата - той направлява работата на оркестъра и хора, а не обратното.

3

Анонимен

преди 9 месеца

"Диригентът Валерий Гергиев е близък приятел на президента Владимир Путин." Ей, много приятели има тоз Путин. Пък уж бил шпионин, дето живял под прикритие. :) :) :)

2

Анонимен

преди 9 месеца

А Морфов щеше да надраска вратата....

1

Анонимен

преди 9 месеца

в русия ако кажеш нещо положително за лгбт те пращат да чупиш камьни в сибир, а у нас и на запад ако кажеш нещо отрицателно за лгбт те пращат да чупиш камьни в девня цимент. май не сме толкова различни?