16

ТУСК

преди 6 месеца

Ами просто не се прави, а и плюства като знаеш кво и как еоложението кой те би о главата там да се натресеш аааааа КОЙЙЙ НИКОЙ. Тогава кво мрънка тая не мога да разбира

15

Тери Пратчет

преди 6 месеца

Малък бизнес е прави когато работиш много, голям бизнес се прави, когато наемаш хора. Бързо богатво се прави, когато продаваш държава, то не беше полоцаи. пожарникари, царе, комунистите трябва наистина много да са строили за да може сега толкова много да се руши. Всеки избори си мисля, че повече няма и пак намират от къде да крадат

14

Тери Пратчет

преди 6 месеца

Не съм но ми се иска толкова да имах талант-а. Добри поличби, Стражите стражите!, Малки богове, ние сме Цветът на Магията.

13

Наблюдател

преди 6 месеца

Бях кръстил управлението на правителствата на Б.Б. -"бой по малкия". Но като гледам как се вихрят сега ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС, разбирам че е политика на посолството. Всеки ден в България се "появява" нов милионер. С т.н. "демокрация" мислехме, че ще станем различно богати, а ни направиха еднакво бедни! С едно съм съгласен, че настъпват трудни времена, ама за "тези горе". Не напразно всеки ден скандали, не стига баницата вече за всички .

12

Предприемач Мечтател

преди 6 месеца

В България бизнес средите са с много ниска култура, направо я няма. Токсична и враждебна среда, объркана без никаква структура. Компании и работодатели не искат да плащат на служители и клиенти, клиентите пък не искат да плащат на компаниите и на хора със свободни професии! Конкуренцията липсва, но пък имаме картели и олигополи, които смучат европейски фондове.

11

Бизнесмен

преди 6 месеца

България е държава със затихващи функции! В момента е на командно дишане, чакаме официален смъртен акт!

10

L.

преди 6 месеца

Ха, село Чавдар! Я идете в с. Маточина на турската граница и пак да си говорим.

9

Дедо УУУУУЙЙЙЙЙЙ

преди 6 месеца

Дайте снимка на Едър Бизнесмен! Ще е забавно. И много зоологически!!!

8

Мега едър Бизнесман

преди 6 месеца

Едрите бизнесмани ги хрускам като чипс.

7

Нане Вутев

преди 6 месеца

Блазе им го на мужо и на таз харна булка.

6

Анонимен

преди 6 месеца

До Сата НАТОЯ разкажи, да знаем...

5

Сата НАТО

преди 6 месеца

Никак не се прави. Бизнес без клиенти няма как да се случи.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Никак не се прави. Хората нямат пари за филия с хляб. Вие за бизнес говорите... Защо пуснахте магриналите да обезлюдят Северозапада? Очаквахте да го продадете на тези, които ще ги изгонят от арабските пустини ли? Може и да стане. Сега ТЕ изкупуват всяка педя БГ-земя! А вие сте тъъъъпаци!

3

Анонимен

преди 6 месеца

никак. след 6 месеца по-добре да не си почвал.

2

Анонимен

преди 6 месеца

С личен робски труд!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Никъде няма "квалифицирана работна ръка". Тя не извира и не се ражда по дърветата. Като искаш "квалифицирана работна ръка" си наемаш хора и ги квалифицираш.