48

Анонимен

преди 6 месеца

Укрите в началото на операцията сами си взривяваха мостовете. Само да попитам. Антоновския мост при Херсон на Днепър руснаците ли целеха с HIMARS? Петриъти падаха по кръствощата в Киев между колите! За заблудените украински зенитни ракети и ракетните установки за залпов огън между жилищните сгради, или МОЛ ове, складове за оръжия нищо! Я дайте актуални снимки от Мариопул.

47

Анонимен

преди 6 месеца

10 000 цивилни за две години според укрите, а те се правят на жертви. Друго си е ционист да утрепе 16 000 цивилни за два месеца, нали? Да са мислили по-рано укрите. Какъвто и да е изходът от СВО, европата яко се набутва и ще се набутва още по-яко с пари. Окраина вече не произвежда, останаха бъбреците на укрите, но и сега пазарът на човешки карантии е пренаситен от ранени укри, та не ги виждам укрите да си плащат масрафа! Май ще продават/подаряват земя на Монсанто.

46

Бай Дрън

преди 6 месеца

Скоро ще са милион и 700 000 сгради, пичове. Майката на бомбите идва.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Фейк. Английското разузнаване каза още миналата година,че руснаците нямат ракети. Какво сгради,кви пет лева?

44

Анонимен

преди 6 месеца

ЕС ке падне . Гледахте ли кво стана в Чехия ? Путин затяга гайките на еврог.ейския съюз .

43

Анонимен

преди 6 месеца

Киевското училище да си прави по-бързо пресмятанията,че май координатите му са в главата на Искандер вече...пък той лети доста бързичко...Искандера! :) И не е анимация!Пресмятали....майко мила,хихихи!

42

Анонимен

преди 6 месеца

Та какво казА Тани Трехо. Киевските тарикати предлагат на някоя американска знаменитост да посети Зеленски срещу 100 000 зелени гущера, ама да пише, че са му/я платили 150 000, че да могат да щипнат 50 бинки в зелено. Та и киевското училище по икономика така, завишаваме с 30%, че да ги щипнем и за нас си. Само, че Запада не планира да възстановява Украйна, а чакат да получат репарации от Москва. Ама на върба в сряда, кога цъфнат налъмите, на кукуво лято, тате каза, че ще ми купи колело, ама...

41

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ и ЕС още не са дали на Украйна от оръжията за разрушаване на цели квартали от Москва и Петербург. Ако Украйна започне да губи войната, ще има и от тях.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Предварителни оценки на ...Киевското училище по икономика?!, и вече хоп - новина в БГ-то. Щото няка къде другаде да се пласира такова нещо. И...да речем, че е истина, имаме 170 000 сгради, и от тях, само 20 000 жилищни. Значи ... правилно са наочени военните действия. Айде давайте следващата фалшивка!

39

Анонимен

преди 6 месеца

Така ли, а защо не изчислят, колко сгради и къщи унищожиха укронацистите от 2014 г. до началото на СВО, и убитите 15000 мирни граждани на Донбас и над 200 деца, за които има Алея в Донецк, обстрелван и до ден днешен с касетъчни боеприпаси. Защо нашите *** не отидат там, да видят на място.

38

агент Мъдлър ЦРУ

преди 6 месеца

Нато няма са спре войната. До 10г война няма да има живи руснаци. За 2г Русия е намаляла към 5 млн, емигрирали плюс убити. И парите намаляват в Русия. Скоро ще им се иска мир, ама нема..

37

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна брои ли сградите в Донбас, които сама разруши и продължава да руши?

36

Анонимен

преди 6 месеца

Последния отчет ще е: Украйна е рзбита и вече я няма.

35

Бункера ми е в лайна

преди 6 месеца

Рашките загубиха войната вече. Вчера Лавро е ходил в чужбина, да иска мир от нато. ***.

34

на тая дата

преди 6 месеца

президента на ЛНР го взривиха , а после при зелен коридор убиха и Спарта . Сега за панелките не мога да кажа . в бг всички обичат русия , защото имаме общо минало . Бъдещето е разделно . В ЕС сме с губещата страна в градската война . Далече са, но от търговия много понапълниха гуши .

33

Фитьо

преди 6 месеца

Струва ми се,че имат по-голям проблем от сградите.Наближава третата година през която Мечката започва да се събужда,а ужасът преди това вече е обхванал всеки неин противник.От статиите вече усещам отчаяние.

32

do 29 Вазелин

преди 6 месеца

И от кого се защитава русия като те са агресора и именнто те водят война на чужда територия? Или викаш нацистите и те са се защитиавали, докато са опитавли да завладеят Европа?

31

новото си е

преди 6 месеца

ново . с 4-5 трилйона евро ще се оправят . после българските мъжаги ще се женят там за местна и ще крепят правителство и граница . Новата останка пак ще се нарича така . с по малка територия и по малка армия .

30

да

преди 6 месеца

споко! когато русия си върне укрйна, ще я построи наново, вижте какво правят сега в новите републики, кипи нов живот!...ами всичко в украйна е построено от руснаците - сгради,пътища, мостове, централи, бил съм в киев и знам, а укрите тогава си правеха самоделни пи-щови!

29

Вазелин

преди 6 месеца

Терористите на Азов имат тунели и командни центрове под цивилни сгради, болници и училища и Русия е в пълното си право да се самозащищава. Но все пак са си слаба ракия в сравнение с Израел, която само за месец и половина бомбардира над 300000 сгради в Газа и уби над 14000 цивилни, над 6000 от тях деца.