37

Анонимен

преди 9 месеца

Откога Опълченска е в централната част на София? Да ви таковам и рекламите. Съвсем не можете да намерите мераклии, че и реклами на НАП пускате.

36

Анонимен

преди 9 месеца

То без пари :)

35

Съвет

преди 9 месеца

Побързайте че Бойко Рашков иска да си закръгли имотите на 12.

34

Анонимен

преди 9 месеца

у стената тръбите най ще топлят, излъгали са те. за подово отопление знаеш ли?

33

Анонимен

преди 9 месеца

Огромни апартаменти са празни в бл. 73 ж.к. Яворов. Чиновници от топлофикация потриват ръце и чакат да ги купят евтино с измама

32

Анонимен

преди 9 месеца

Да кажа една тайна. В ж.к. Яворов има много празни апартаменти . И са със спрени отоплителни тела , но със задължения към Дружество Топлофикация . Дружеството ги направи енергийно бедни. Със сградната инсталация и прогнозното си отчитане по "специална" формула, която в тоя квартал я няма . Вкопана е в стените и не може да отделя топлина

31

Анонимен

преди 9 месеца

Къща за 259к евра струва ли си сега?

30

Започна се

преди 9 месеца

А да ви издам една тайна - лихвите дори още не са тръгнали нагоре и още една тайна - предстоят масови, ама много масови съкращения в една от най-големите ит фирми в България. Вече на въпроса - Как си?, положителния отговор е - Добре съм, нямам кредити.

29

Анонимен

преди 9 месеца

380000 лева, това са около 1500 евро за квадратен метър, доста евтино.

28

Анонимен

преди 9 месеца

До 24 . Първо на запад заплатите не са като нашите , второ , балона го надуват отдавна при тях и много хора живеят на улицата , справка река Сена в Париж , Кенсингтън Филаделфия , Онтарио Канада , в България бездомните са значително по -малко .Трето ЕЦБ , МВФ , излязоха със становище за нереално надутите цени на имотите и мерки за тяхното овладяване , което значи , ще ги натискат надолу . Четвърто , банките вдихнаха лихвите и по кредити и по депозити , и при нас предстои !Спада е колосален !!!

27

Анонимен

преди 9 месеца

до 27 Чепинци е доста прилично село и няма толкова роми, колкото си мислиш, говоря за софийското, защото има и село със същото име в Смолянско.

26

Съвет

преди 9 месеца

До Анонимен 25 Само че докато отмаряш на морето в гр. Бяла, сръчни мypгaвu ръчички ще разглобят така наречената преместваема къщи и като се върнеш от морската почивка ще трябва да спиш на тревата в Чепинци, под открито небе. Така че, отдели от тези 380 000 лв парички и за спален чувал.

25

Безимен.

преди 9 месеца

а полянки има ли на близо че имам и магаренце с каручка парко мястото закрито ли е или открито?125 КВ само ми че то на село градинката ми е 4 пъти по голема.За 50 000 мой да си помисля а мазата колко квадрата е ?Щото един съселянин така го прецакаха и стълбите и терасите и мазата със гаража ми ги писали жилещна площ па то апартамента бил едностаен със кухня и салон.

24

Анонимен

преди 9 месеца

За тези пари може да се купи парцел в Чепинци и да си сложиш преместваема къща, даже ще останат пари и за апартамент в гр.Бяла на морето.

23

До Анонимен 16

преди 9 месеца

Медиите ни убеждаваха, че през 2023 г. средната заплата в София била почти 2700 лв (значи около 1350 евро), а в страната била 1800 лв (около 900 евро). Значи ти, господине или госпожо, искаш да си купиш апартамент в центъра на столицата, с площ 125 кв.м., за около 15 средни столични заплати или за 21 средни заплати, получени в провинцията. Е, пожелавам ти успех! И те моля да ми подскажеш - ако знаеш, разбира се - къде по света има такива цени? За 15-20 заплати - голям апартамент в столица.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Ауууу , да отивам аз , че не свърши ! Гугутки , общо брой сметки от 100 000 лева до над 1 000 000 лева са 15 000 броя за 6,5 милиона население -туй то ! Останалото е кредит !

21

Анонимен

преди 9 месеца

Къща с двор за такива пари може , ама апартамент , освен ако не е в Монако , Женева , не си струва .

20

Анонимен

преди 9 месеца

Ефтиния , по 100 бона за стая и 80 бона за мазето

19

Дядо Коледа

преди 9 месеца

Хо хо хо .......

18

Анонимен

преди 9 месеца

В Банско и Помпорово и там бяха високи цените на първа тръжна сесия , но накра за по 15 до 25 000 евро си правиха сделките и то със зор . 380 000 , много хора ще объркат нулите като изписват цифрата , какво остава да имат парите . Няма да се учудя да има някой самоубиец да тегли ипотека , ама това е друга тема .