161

Анонимен

преди 5 месеца

За n-ти път този доказа, че освен от сапуни, от нищо друго не разбира. Нито от политика, нито от икономика, нито от международни отношения, както го доказа и назначения му еврочиновник за министър, нямаща никакво понятие от дипломация. Какъв Шенген ти се привижда бе, през крив макарон, както на Зеленски му се привижда победа. Тия май имат една врачка, хахаха!!

160

Анонимен

преди 5 месеца

ама не го заслужаваме а ще влизаме с кли зми, и на тоя утрепаняк цалата му пар о дия на правителство се крепи на тая мечта да одим при ората да краднем истински пари. щото онея искат и ние да станем хора като тях ама истината е в историята на а.контантинов, на *** който му помага и му дава паре е глупав а той е най и така ще си замине.

159

.....

преди 5 месеца

Вие дали си вярвате че до 25 дена нещо ще се промени?Аз Не ,няма кой да ни пусне в Шенген,защото те не искат това,само ни мотаят нарочно и си измислят всякакви причини.Смятат ни хора втора и трета ръка!С две думи не ни имат за хора!

158

фифи

преди 5 месеца

Тоя и Зеленото артисче имат един дилър

157

Анонимен

преди 5 месеца

Копейките истерясват в коментарите...хаахахх

156

Анонимен

преди 5 месеца

аз имам 3aпек, надявам се да се изходя преди края на годината

155

L.

преди 5 месеца

Т. е. - тоест, значи тогава - след първи януари 2024-та нямаме вече никакви шансове, щото им е минал срокът на годност?

154

Идеалист

преди 5 месеца

Този неполитик, още ли не е разбрал, че на Западна Европа и трябват две граници - външна и вътрешна - Шенгенска. Както има външна крепостна стена и вътрешна.

153

Анонимен

преди 5 месеца

Докторе, има ли надежда?---- Надежда има, но няма шанс.

152

Зозо

преди 5 месеца

Оставка ***!!! Шансът ти е 0,00%

151

аС

преди 5 месеца

Koго се опитва да лъже, тоя ?!

150

Ехаа

преди 5 месеца

Имаме всички шансове за Шенген до края на годината, смята Денков Продава билети за изгорелия цирк

149

Избирател

преди 5 месеца

Една стена ни остава да измажем.

148

Анонимен

преди 5 месеца

Браво Денков! Копейката ще остане с пръст в уста...

147

Той ли

преди 5 месеца

е Ид1от, или нас мисли за такива!?

146

Българин

преди 5 месеца

Така е в българският парламент. Не се карат само когато не работят. Иначе са просто представители на народа, които скоро не са били във ваканция. Според мен, ваканциите са за учениците и ученичките. За нормалнитне българи като мен си има отпуски. Платени и дори неплатени. Законите им са като тях самите. Прочети единия, а с него удари другия. Кога пак ще се сбият в парламента, за да ги гледам по телевицията. Може и полицаи, жандармеристи и пожарникари да извикат, за да е по-интересно.

145

Журналист

преди 5 месеца

Честина да е и на депутатите от поредното НС. Те семислят за много важни, понеже ги дават по телевициите. А пък, хората ги наричат мутра, техноимпексова, дебелян, мента, копийкин, мента и как ли не още. Дори и гном си имат в парламента. А на един пък му казват мравояд.

144

Абе...

преди 5 месеца

...вече и децата разбраха, че в Шенген скоро няма да влезем!

143

Милионер

преди 5 месеца

Дори и този академик го преебаха политиците ни. За да стане премиерксо Марията им Габриел на тези от Герб. Той и този беше от партията им. Самоизяждат се, но тава са си техни проблеми. То, не се дебелее само от ядене. Като канибали са. Все хората са им виновни. А тези в България ставатвсе по-малко. Ще трябвада отслабнат, че колкота са по-дебели, толкова повече ще им се смеем. Не работя в Сатиричния театър. Нито пък съм режисьор или сценарист. Честита 2024 г. на тези от БНБ.

142

its me

преди 5 месеца

А самолети ще летят ли, Шенжен с китайски анти-аец корона вирус?wtf?аец копривчица, аец вели-ко-търново, аец....