10

отново

преди 5 месеца

българската наглост в действие,българина краде ток като слага какви ли не джаджи по електромерите,останал 5 мин. без ток и сега и компенсации ще иска,вместо да е в затвора този крадлив и мързелив народ,няма такава наглост

9

Сократис

преди 5 месеца

Когато от умрял писмо получите...тогава!

8

тъй де....

преди 5 месеца

Във вид на свещи, газен фенер и родопски одеала.......

7

Анонимен

преди 5 месеца

до 6 А требваше всички които нямаха ток над 24 часа да последват примера му. Само че никой не го последва защото сме овчаааа страхлива нация!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Дали са глобили човека с парти грила? Сигурно 100 лева акт са му лепнали жалкарите.

5

EVN

преди 5 месеца

Крайно време е тия да ги изгоним с павета!

4

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко е занемарено! Аз не помня в 43 годишния ми живот някога да е прекъсвал тока в моя квартал заради силен вятър придружен със снеговалеж. Моя квартал се казва Кайсиева градина град Варна. Имало е много по- силни ветрове с много по-големи снеговалежи. Преди 5 дни вятърът беше 15 метра в секунда. Тоест към 55км/ч. Снегът беше 5 сантиметра и на 3 пъти тока прекъсваше за минута. А е имало случаи да има вятър със 100 км/ч и да вали сняг, но не прекъсваше електричеството. Квооо става вееее??

3

Анонимен

преди 5 месеца

всички да взимаме по една скаричка и да отичаме да си печем сандвичи в клоновете на Енергото

2

Тая

преди 5 месеца

сутрин един ,,умник,, по една ТВ обясняваше как това било природа и страшна буря и нямало как да се търси компенсация. И сравняваше с щата Тексас, как след буря при липса на захранване нямало обезщетения!? Че бурите и всички видове торнада в Тексас, с нашия климат ли ще сравняваш бе, бунак с бунак? То на видео като гледаш те хваща страх, а тук при нормален за сезона сравнително кратък снеговалеж всичко се скапа!

1

И как точно ЕРП

преди 5 месеца

получава уведомление от клиента, след като не вдигат телефоните, обявени за повреди?! Това е като да клатиш влака и да твърдиш, че той се движи напред...по Брежневски.