18

681

преди 5 месеца

Кьовеши ела да разясниш как с европейски средства се е построило нещо незаконно и то от общината, срутило се е и искат отново пари. Чии са интересите, къде потънаха парите и кого обслужваше тази безсмислена алея. Ние в Бургас знам, но да излезе черно на бяло.

17

В 16 -До 5

преди 5 месеца

Става въпрос за написаното от 5!

16

До 15

преди 5 месеца

Като ти просветне за модела ПП-ДБ, само до няколко месеца, така ще плачеш, но ще бъде безкрайно късно!

15

анонимен

преди 5 месеца

Само,че аз като човек израсъл и роден в гр.Варна,и отбил военна си служба в гр.Бургас,мога с БОЛКА и тъга да заявя,че гр.Бургас е МНОГО по напред във всяко отношение от Варна

14

Двоен аршин!

преди 5 месеца

В София за несвършената работа от Терзиев снегът и вятърът са виновни, но според областния управител на Бургас, също от ПП-ДБ снежната буря няма нищо общо с падналата велоалея!? Егати нещастниците са от ПП-ДБ!!! Как се чувствате прецаканите, които гласувахте за ПП-ДБ!?

13

До Варненец

преди 5 месеца

За съжаление става въпрос за областния управител, който е натресен от МС, а не за кмета. Той може да е всякакъв, но прави каквото може за града и това. Действията са важни, а не партията. А това кой след кой е илюзия в главата. Варна има само повече жители и Аспарухов мост. Нищо друго. Велико Търново е много по-хубав град от Варна. Нищо, че според теб ще е доста след нея.

12

Варненец

преди 5 месеца

За това ние нашия кмет го сменихме, бургазлии винаги са след Варна. Дръжте си вашия корупционер, докато ние ще си подредим къщичката

11

Приятен ден

преди 5 месеца

Прокуратурата не работи, не лъжете хората че вършите нещо, друго правите!

10

Анонимен

преди 5 месеца

По добре да има незаконна велоалея, отколкото законо да я няма.

9

Погнусен

преди 5 месеца

От Елените до Созопол е равно като тепсия.Държавата обаче в лицето на мърлячи, като областният управител нехае за инфраструктурата. Нали е по лесно само да се събират данъци. Но една велоалея да се направи... щял да сезира прокуратура. А защо прокуратурата не се самосезира за безстопанственост.И после рев голям. Само алкохолен туризъм. Само барове. Как ще привлечем нормални туристи без нормални условия за активен туризъм - в случая поне да карат колела покрай морето.

8

иВан

преди 5 месеца

Не случайно за българите са казали ,че пазач на казана в ада не им трябва. Някой ако се покаже , ще се намери кой да го дръпне обратно надолу. Нашия областен е точно за тази работа.

7

Ганьо

преди 5 месеца

Тази велоалея съществуваше още преди ти да си роден , нещастни политико. Отиди да се ........ на някое дърво , да се отърват хората от тебе.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Сглобката незабавно да сглоби пътя!!!!

5

Моделът ГЕРБ

преди 5 месеца

До всички застъпници на ГЕРБ - това е "моделът ГЕРБ" и не, не съм против да се гради в тая клета държава, а съм против да се дадат 10 единици пари, от тях 5 да се отклоняват за подкупи, рушвети и схеми, а с останалите да се построи нещо некачествено, което е видимо с просто око, или след година две лъсва. Хората, които отричат за съществуването на този модел или са част от него или наистина нямат никаква представа за реалността :)))

4

Киро про

преди 5 месеца

е като нобелов лауреат до тоя областен црвл.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Колко много глупости в 1 статия. Велоалеята си беше стар път, който просто беше преасфалтиран и бяха сложени лампи. За какъв строеж бълнува тоя? То е строено през 50те години на миналия век като път за солниците. И много ясно че ще се срути ако при много бурно море вълните стигат до там и няма да стане в слънчев спокоен ден когато хората са на разходка по нея. Аз бих поздравил всеки който НЕЗАКОННО преасфалтира пътища и слага осветление по тях. Очевидно е че държавата няма интерес да го прави!

2

питам

преди 5 месеца

А има ли изобщо някоя институция която да работи в територията !!!

1

Хахаха

преди 5 месеца

Прокуратурата въобще не не работи ако не знаете, само ако си платите! Проверено е!