16

Ташко МъдеФ

преди 4 месеца

Страхотно изпълнение

15

Анонимен

преди 5 месеца

Как да не са давали друг филм концерт на Куин!?Давали са!!"Куин в Будапеща"Концертът на Куин в Будапеща,страхотен филм концерт!

14

Анонимен

преди 5 месеца

Имаше филм за концерта на Куин в Будапеща и точно така се казваше - "Куин в Будапеща". Даваха го по кината още навремето, така че това не е първия запис на голям екран. Фреди наистина може да пее - песните му са доста трудни, нищо че изглежда, че не са кой знае какво. За никого не можеш да кажеш какъв ще е пътят му към славата. И класиците, по които хълцаш, са имали нелек живот - Моцарт, например, е умрял на 30 и кусур години и е погребан в общ гроб, затова и днес не знаят къде са му костите.

13

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 12Пинко тва че са го давали по телевизията не значи че баба ти го е гледала.Моята циклеше над "робинята изаура".Не разбирам какъв е тоя култ към някакъв спинозен аеабин.Можещ да пее.Гледал съм му интервюта -ми некъф глупав ми е.Хили се тъпо повтаря думата фъкин доста често.Че е добър певец добър е бил.Ама чак ","легенда на всички времена"След 200 години богаташите пак ще слушат Вивалди и ше наддават за страдивариус и амати милиони.Но никой няма да се сеща за фреди.Тва е разликата ;)

12

Анонимен

преди 5 месеца

до 11 "Концертът на Уембли на Куин 1985 -та година е сред най-мащабно отразяваните някога събития. Той е предаван пряко от телевизиите на 150 страни, излъчващи за над 1,9 милиарда зрители!" Още да ти се обяснявам ли, Пинко?

11

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименЦяла индия и Китай са гледали фреди меркюри? Тогава СЯЩ бяха към 200 млн запафна европа -малко повече. Може би са го гледали 49-50 млн едновременно.Но 2 милиарда е смеготворно

10

Анонимен

преди 5 месеца

до 9 Бягай бързо към Карлуково че ще те изпуснем!

9

gg

преди 5 месеца

Меркюри НЕ почина от усложнения от СПИН през 1991 г., а от друсане с попърс и други наркотици.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Тhe Show Must Go On! Най-великата песен изпълнена от най-великия певец! Разбира, че е болен от СПИН и измислят групата му тази песен и си влага цялата душа в този шедьовър.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Най-гениалният рок изпълнител на всички времена! Надали ще се роди отново певец с такъв диапазон на гласа.

6

Анонимен

преди 5 месеца

През 1986 Куин и Фреди Меркюри изнасят концерт в Будапеща. Има го в YouTube. Който иска може да провери. Толкова за желязната завеса. През 1980 -те в България свободно се слушаше Куин. Даже по радиото са пускали парчета.

5

Анонимен

преди 5 месеца

от 4 Исках да кажа на изток от желязната завеса сме били....затова ти се струва невероятно че могат 2 милиарда зрители да гледат Куин на живо, щото ние тогава имахме една БНТ и БНР.

4

Анонимен

преди 5 месеца

до 2 Смееешник, ние 1985-та година сме били в желязната завеса. Ти даже не знаеш какво означава тя. И именно заради желязната завеса в която бяхме не можеш да възприемеш, че 2 милиарда зрители са гледали Куин и Фреди Меркюри на живо 1985-та година на Уембли.

3

Анонимен

преди 5 месеца

До 2 Имаш нет бе! Провери! Сега всякаква информация има в нета.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Не може да са го гледали 2 млрд човека

1

Анонимен

преди 5 месеца

Най-великият концерт на най-великият певец за всички времена беше на стадион Уембли 1985-та, когато 2 милиарда зрители го гледаха на живо, от 4,8 милиарда население на планетата. Музикалният Бог- Фреди Меркюри!