189

Анонимен

преди 6 месеца

Пак пропаганда. Световните медии говорят друго.

188

Анонимен

преди 6 месеца

Аи ся бягството на блинки и скумрията така ли му казват .И кои по точно се интересува от тия палячовци.Ку,валък на повикване ,колкото до воината украинските военнопрестъпници са единствените които избягаха от правосъдие в Нюрнберг ,това доведе до нацисти да станат идоли на едно лутащо се общество,сега и плащат дан за греховете си .

187

100ЯНОВ

преди 6 месеца

Това е поредна лъжа,Лавров не е в изолация а има срещи с много политици от Европа ,е не се срещна с нашият мутант и слава богу защото после трябваше да му леят не крушум а цял снаряд.Днес БГ пак лъже но така им е казано от едно посолство което никога не се меси в нашите вътрешни работи.

186

Българин

преди 6 месеца

Войната в Украйна е триумф на англо-саксонската манипулация... Накараха братя, бащи и синове да се избиват помежду си... Като са толкова умни и го позволяват, да действат ... Двама се бият, третия печели...

185

Анонимен

преди 6 месеца

Като наблюдавам коментарите НАпутинопитеците и действията на кремълския катун, обзет съм от вътрешно спокойствие: никога досега не са били толкова далеч от реалностите и успеха

184

като наблюдавам

преди 6 месеца

Като наблюдавам коментарите на *** и действията на кремълския катун, обзет съм от вътрешно спокойствие: никога досега не са били толкова далеч от реалностите и успеха

183

обективен

преди 6 месеца

Изолираха го 6 джуджета и Фащ който нямат работа в ОССЕ понеже не са в Европа ама че смешници .

182

Диана

преди 6 месеца

Разбира се, избиването на руснаци в Украйна от Украинската аемия не е украинска агресия срещу тях, явно ...За съжаление, светът продължава по пътя начертан от англичаните за терор и капсулиране на Русия по всякакъв начин, което е срам и позор за хора от 21 век!-те не дават идеи за решение на проблемите, а нечистоплътно решават свои имперски интереси. Как иначе да разглеждаме подкрепата на агресията на Израел в Газа?!...

181

Анонимен

преди 6 месеца

нашата кухарка е показала кой и е началника. Същото важи и за прибалтийските страни.

180

Алекса

преди 6 месеца

"Българката" Габриел това ходещо европейско клише става единствено за келнерка !

179

Жададык

преди 6 месеца

Същата вечер външния министър Мария Габриел си тръгна от Скопие, с което затвърди позициите на европейска България. Същото направи и държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен.....Кухата лейка е изпреварила началството....А за чий трябваше да ходи изобщо?

178

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ , Великобритания и ЕС уж са демокрации , а си служат с недемократични методи от двайсти век. Защо налагат санкции ? Руските спортисти бяха дискриминирани много преди войната. Може би защото печелят доста медали. Никой обаче не санкционира колонизаторите !

177

Анонимен

преди 6 месеца

Защо Захарова която е един чиновник е под санкции ? Санкциите са незаконно нарушаване на правата на хората. Особено не мога да се съглася че трябва да се гонят спортисти и културтрегери това е недопустимо.

176

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна и Прибалтийските страни не са присъствали. Делегацията на САЩ си е тръгнала за Израел защото Скопие е само спирка за тях и МарияГ. тоже.

175

Анонимен

преди 6 месеца

Защо не осъждат непрекъснатия и непрестанен терроризъм на украинците във вътрешността на Русия чак в посока до границата с Китай. Правят се че не са чули и не са разбрали. Същото и в близкия Изток. Двойни стандарти.

174

Анонимен

преди 6 месеца

Нищо не е станало като са си тръгнали 5-6 тъпака,умните политици са останали

173

Анонимен

преди 6 месеца

И какво катоя осъдихте бе оли го френи?Лавров толкова се притеснил,че го преместил от единия крачол в другия.

172

У РУСИЯ НЕМА ПРАВА

преди 6 месеца

ТРЯБВА ДА СИ АДСКИ *** ЗА ДА ДИРИШ ПРАВА ОТ РУСНАЦИ..ХАХАХАААА....И ДА ЧАКАШ ДА ТИ ГИ ЗАЩИТАВАТ!!!!

171

СМЕХ....

преди 6 месеца

КАТО ОССЕ Е БЕЗ ПЕРСПЕКТИВИ, ЛАВРОВ ЗА КАКВО Е ДОШЕЛ НА СРЕЩАТА....ХАХАХАААА..АМА, ПА ГЛУПАВО ИЗКАЗВАНЕ!!!!!!

170

Valentin

преди 6 месеца

Пълна излагация за пореден път.Абе политици бъдете гъвкави,