109

Мдаааа....

преди 5 месеца

....ще има масови дела срещу Столична Община. Това ограничение е незаконно отвсякъде!

108

ДОКАЗАНО

преди 5 месеца

Много е по-екологично да се поддържа добре стар автомобил, отколкото да се сменя на всеки 5-10 години с нов !

107

Айде

преди 5 месеца

Стига вече с тая нагла и несправедлива дискриминация бе ейййй ! Не е важна възрастта на колата, а количеството газове - има много нови коли, които замърсяват повече или еднакво колкото старите ! Най-замърсяват които са без катализатори, наблегнете на това в годишните прегледи, а не на някакви лъжи и измислици !

106

Анонимен

преди 5 месеца

Стимулирането на производство на нови коли съвсем не е екологично - освен ако не се произвеждат в другия край на света и при теб е чисто - и въздух и всичко ,а някъде където се произвежда - е там да правят като вятъра :))

105

до 109

преди 5 месеца

и като има недобросъвестни ГТП-та -ами да има правят проверки бе?защо трябва да са виновни потребителите?

104

Анонимен

преди 5 месеца

целта е бедните да не се пречкат на богатите и да има повече паркоместа за богатите,каква екология с нов дизел бе смешници?

103

Анонимен

преди 5 месеца

До чочоИ като ти ги измерват какво? Фаровете също ги проверяват. Могат само да констатират, но нямат право да ти откажат талон. Единия не можеш да го видиш от дима след него. Другия ще ти изпържи очите. Но са"минали" ГТП. Нали? Да не говорим някои пунктове на какви коли дават талон! По живково време"жука"който карах мина КАТ за пускане в движение със спиращо само задно дясно колело. Тежкия"Краз"с крана нямаше грам спирачка и се мотаеше из цяла София! Бутна една ограда и един покрив.

102

Анонимен

преди 5 месеца

Камери отчитащи газовете и всичко таралясници, независимо от годината на производство на буферни паркинги в началото на големите градове. Какво като живеел в центъра? Има градски транспорт.

101

Анонимен

преди 5 месеца

Я някой да ми обясни какво правим, ако на талона от ГТП-то имаш нужната екокатегория, но Гунчото е лепнал стикер за 1-ва категория?

100

чочо

преди 5 месеца

Щом автомобила е преминал ГТП,означава,че е изправен.Та нали там замерват вредните емисии?Това е дискриминация в свободен стил.Самоуправство.Значи,от едната страна на улицата-може,отсреща-не може.Така ли,бе?

99

ГРИЖАТА

преди 5 месеца

за човека е добре позната. Винаги зад нея стоят милионни печалби. Нищо няма да се промени. Активност на еко-затоплистите-лицемери. Елемент от обещаната промяна.

98

Край

преди 5 месеца

Качете цената на синята зона. По 20 минути се обикаля да намериш къде да сперш за 20 минути. 5лв./час поне трябва да е за да стимулира хората да не се задържат много в центъра.

97

ВЪПРОС

преди 5 месеца

Това решение на Бонев е Незаконно . Всеки глобен водач може да осъди Столична Община .

96

Анонимен

преди 5 месеца

Като е толкова удобен "ГТ", защо правилникът да не важи за всички возила, независимо от годината на производството им; още повече, че кола на газова бутилка мърси хиляди пъти по-малко, ако ще да е на двадесет и четири години от някакъв мощен дизелов дзвер. Това си е чисто, чисто дискриминиране. *** ще го защитят.

95

Човекът гнида

преди 5 месеца

Така ви се пада, вие гласувахте да бъдете дискриминирани. Е, ще бъдете!

94

Анонимен

преди 5 месеца

една кола може да е стара но ако е добре поддържана може да е по еко от нова- особено ако новата е мощен дизел а старата на газ.Дайте да забраним и ретро автомобиите че по тази логика трябва да пушат като локомотив

93

до ортопеда

преди 5 месеца

я напазарувай 2 торби и се движи през половин София с ГТ и да видим дали после няма да имаш нужда от ортопед

92

Анонимен

преди 5 месеца

На българина не можеш да му угодиш. Винаги ще казва защо така а не иначе.

91

ортопед

преди 5 месеца

Центърът на София предлага добре уреден ГТ, така че достъп до него на приемлиева цена има за всеки. Не разбирам воят, че е ограничен достъпът за бедни.

90

Звезда на ревера

преди 5 месеца

Аз предлагам и звезда на ревера. Който няма пари за нова кола, да си сложи жълта звезда.