162

Анонимен

преди 2 месеца

Ех , някак не може ли да ида да се пиша украинец, че и аз да взема някакъв лев от тая държава. За 30+ години не съм видял нито 1 стотинка, но за чужденците може. :)

161

do Тия дето Мразят

преди 5 месеца

Всички украинци ли мразите или само тия дето чупят и крадът. Щото и в България има крадци ---за ваша информация. Как точно мразите....по какъв критерий се вдъхновявате. Ако са европейци, или евреи или украинци или американци. И кого обичате, може би севернокорейци, африканци, арабите и китайците. А най-много обичате терористите -фанатици. Как доказвате че в цяла украйна били фашисти. До 1945 и българите също са били официално фашисти. До 1975 и Испания ръководена от Франко е фашиста държава.

160

вввв.

преди 5 месеца

До Гневен турчинБогатият човек е щедър човек.А Ердуган държи бежанците не от състрадание,а ги търгува и пазари.Колкото до върколаци,по-кротко.И турци и кюрди са мохамедани,ама се трепят от години.Или кюрдските деца не са достойни за състрадание!!

159

за първи път му е

преди 5 месеца

наивниците не са във властта, а в народа!!!!наглостта идва с краденето.а за съвест изобщо не става и дума.защото има "актриси" в народния театър ,които НЕ са избрани от народа!!!

158

Анонимен

преди 5 месеца

Виваком им правеше договори за моб.тел.и интернет на смешна цена за 6 месеца -префернциална,после спираха да плащат,още получавам на адреса дето живееше украинката под наем искане за плащане,ама оная вече в Канада..и там да смучи всички помощи и да лъже.погроми цялото жилище.счупи климатик,хладилник,готв.печка.*** нация.

157

Кера

преди 5 месеца

Време е да им врътнем кранчето. Порциона да е като в държавните болници , или в затворите. Държавата да им спретне бежански лагери да излизат от тях само за да идат на работа, или когато напускат за постоянно страната.

156

Гневен турчин

преди 5 месеца

Стига сте ревали бе!Тия хора са избягали от войната пък и вие нали сте им братя по религия и нали все се хвалите ,че уж сте много толерантни и милосърдни?!Турция от 10 години храни 5 млн бежанци,похарчи близо 50 млрда(милиарда а не милиона) за тях и народа не мрънка като вас! Егоисти сте си и не ви пука за чуждата съдба и само на думи сте ,,мили и добри"! Никой не бяга от добро.По добре се опълчете срещу сибирските кръвожадници и сатрапи,дето унищожиха народа и страната им!

155

Теглим....

преди 5 месеца

....чертата.6949 бежанци, а обектите, получаващи плащания са 5566. Излиза , по бежанец и половина в обект. Или нещо на съм разбрал ????

154

Анонимен

преди 5 месеца

12 МИЛИОНА НА 9949 ГЛАВИ ПРАВИ ПО 1206,15 ЛЕВА НА ГЛАВА БЕЖАНЕЦ И ЩЕ БЪДЕ СПРАВЕДЛИВО ДА УВЕЛИЧАТ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ПОНЕ ДО 1500 ЛЕВА, ЗА ДА НЕ СЕ ЧУВСТВАМЕ ЧЕРНИ РОБИ В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА!!!...

153

Анонимен

преди 5 месеца

Какво нелепо име - зарица да им се смеем на тази !

152

Мен

преди 5 месеца

А в колко частни хотели и държавни бази има настанени от другите бежанци? Или за едните се полагат палатки и фургони, а за другите 4* хотели на държавна издръжка.

151

Toni Ivanov

преди 5 месеца

Защо не ги сложат на палатки,както са в Полша?

150

Toni Ivanov

преди 5 месеца

Новогодишните бонуси за пенсионерите,отидоха за новогодишни бонуси на украинците.

149

Анонимен

преди 5 месеца

Голям бизнес пада за нашите хора , хотелите им пълни цяла година , държавата плаща , абе направо , пей сърце !

148

Kreti

преди 5 месеца

5000 разпространители на Спин

147

Анонимен

преди 5 месеца

ЗАЩО НЕ ОСТАТАХА В БЕЖАНСКИ ЛАГЕР!

146

Анонимен

преди 5 месеца

ДОКОГА??? От личен опит зная какво га,дничко племе са

145

Анонимен

преди 5 месеца

Докога ще ги хрантутим? Тези 12 милиона лева е трябвало да отидат за българските инвалиди и бедни пенсионери. Ние събираме капачки, а хрантутниците си живеят на хотел.

144

ВЪПРОС

преди 5 месеца

Това означава по близо 1 800 лева на човек . При трима украинци = 5400 лева месечно . Надявам се храната да хубава - хайвер , ол инклузив , смяна на хавлиите всеки ден , шампоанчета и вечерна програма в ресторанта на хотела .

143

Анонимен

преди 5 месеца

Явно сме богата държава щом още издържаме тия тунеядци! Няма такова нещо по света като безкрайна издръжка - има срок за интегриране.Ако можеш се интегрираш...ако не аут си от системата.Явно някой неистово иска да се докаже оред едно посолство