55

Анонимен

преди 5 месеца

Новината е директно кабинета на коварното кремълско джудже, вЕрваме му!!!

54

Анонимен

преди 5 месеца

Голата истина лъсна със страшна сила! Шон Пен колко ли пари е гушнал! Сега разбрах от къде изригна тази любов към Украйна.

53

Анонимен

преди 5 месеца

всеки утрепан укрух е един холивудки артрух на свобода

52

Анонимен

преди 5 месеца

нееееееееееееееееееее, еееееееееееееееееееееееееееееееееееемоййййййййййййтееееее.Зелениятубиец мое да гя шмръка шмръкалата, фулмастерна тръбичка през носа или или с маркуч от пералнитесгъза, ама да лашка холивоните с 50% артък- тоя ако го чуе Тъгата и Рева, на Тгаревнярино че се срине до ниво гилза, майнъ Филибето

51

Пловдив

преди 5 месеца

Хахахах Хахахах Хахахах Хахахах Хахахах Хахахах Хахахах Хахахах Хахахах Хахахах Хахахах Хахахах Хахахах Хахахах Хахахах Хахахах ааахахахахаха хаххахах

50

Хемус

преди 5 месеца

Ами пича не си слага главата в торбата,понеже данъчните в САЩ не прощават

49

Анонимен

преди 5 месеца

Шон Пен давал подкуп да го снимат с милитъри яке!

48

е, и

преди 5 месеца

кой ще ми каже че украинците не са най-големите мафиоти! прав е путин че ги избива, семето им да не остане!

47

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "Дано руснаците се усетят какво правят политиците с тях и войната приключва със махането на..." Напротив, точно руснаците се усетиха и се обединиха около своят президент. Разбира се, че и в Русия Корупцията е огромна, но за разлика от България и Украйна, там има истинска борба с това грозно явление. Докато ЕС толерира корупцията в България и си затваря очите за тази в Украйна.

46

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 50 Само не бяха на ясно с корупцията в Русия. Дано руснаците се усетят какво правят политиците с тях и войната приключва със махането на ***

45

Анонимен

преди 5 месеца

Всички "правилни" политици знаеха за Корупцията в Украйна. Обикновените граждани на запад също. Но докато те помагат от нормално човешко съчувствие, политиците помагат за пари и имидж. Дано украинците се усетят какво правят политиците с тях и приключат войната с Трети Майдан.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Това е само началото. Нямате си представа сега как САЩ ще обърнат палачинката защото Украйна вече не може да поддържа войната срещу Русия дори да им дават трилиони долари и всичкото оръжие на света защото средната възраст на украинските бойни части е вече 54 години. Зеленски ще бъде или убит или самоубит, в никакъв случай няма да го оставят да се разприказва.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Леда се пука, господа съдебни заседатели.....щом и "Дневник" взеха да пишат за търканията Зеленски/Залужни работата явно отива на залез.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Cлaвa шapлaтaнe!

41

До IQ 3.14 51

преди 5 месеца

Разлютил ти се е на тебе сви.нктера, търси си пожарникарски мъркуч да го изгаси.

40

IQ 3.14

преди 5 месеца

Тоя е платен от Путин да злослови срещу нашата свята и братска Урайна, в тая страна не е имало няма и никога няма да има корупция, украинците са най-светлите и чисти хора, наши братя и те като нас произлизат от хазарите и са наследници на великите юдеи. Слава Украине! Героям Слава! Слава на нашият бащица Степан Бандера!

39

`

преди 5 месеца

Три пъти ходих точно преди войната в украина и трите пъти ми искаха подкупи и единият път ме обраха на границата. Бях скрил малко пари в колата в случай, че ме опоскат на улицата, митничарите ми преровиха колата и ги откраднаха. Мен ме заведоха настрани докато ровеха да не гледам. Пълна ***.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Иначе медиите и брюкселските naляцu разправят басни как Украйна била извършила голям напредък с борбата с корупцията, а киевски наркоман се сцепва да краде. При при цена от 100 000 долара прибира 50 000 надценка, а правете сметка колко прибира от милиардите, които получава.

37

НеМоеБъде

преди 5 месеца

Джоли е идеалистка, не може да е така. Шон Пен - също. А Бен Стилър не е ли милиардер? За 100 хилки ли са го дръпнали само?

36

Дани

преди 5 месеца

Нашия Киро не ходи ли до Киев?