37

Киев

преди 5 месеца

От полицаи, пожарникарите и скрападжиите какво очакваш хоро на гробищата ли да играят.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Нашите управници само могат да замълчат и да не се излагат с глупости. И да взимат пример от Гърция как се грижи за хората си

35

Анонимен

преди 5 месеца

39 Само че, на Гърция й опрости а 300 мрд дълг, а на нас няма.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Кокорчо предпочита гръцкия сценарий, да хвърля милиарди от вертолета.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Гърция още от освобождението си 1821 до сега винаги е била бедна та нищо ново...........Преди 1989 гърците се оплакваха че САЩ подкрепяли Турция повече от тях което се сбъдна и за нас...........Онази еврейката избягала от СССР в САЩ :Айн Ранд ни обиждала целият полуостров с термина БАЛКАНИЗАЦИЯ а тук има още ТУРЦИЗАЦИЯ от Османската империя и съвсем Нови държави......а същата тая нарекла арабите диваци които никога не са имали цивилизация........ЮдеоСАЩ понякога бетер АнглоСАЩ

32

тъй тъй

преди 5 месеца

Ако царските юпита върнат откраднатото ще има достатъчно пари за 2000 лева минимална заплата.

31

Wild

преди 5 месеца

Държавите фалират отначало бавно, после изведнъж. Накрая идва Кръчмаря със сметката с лихвите. Частна България /над 85%/ има собственост върху земята си и жилищата си без кредити . Има депозити за над 100 милиарда. Останалите ДГД под вода.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Защо цензурирате и то всеки път по едно и също време на деня ? Япония има 250 % дълг а не е фалирала като Гърция . Имотите няма да се вдигнат като влезим в еврозоната а дори ще паднат . Очевидно е че не рабира толкова колкото си мисли . А аз пък уроци на вишисти имкономисти няма да давам . Банките ни са пълни с пари които не се въртят в икономиката а ние чужди инвестиции чакаме .

29

ПП = СИРИЗА

преди 5 месеца

ГЪРЦИЯ СИ ПРОДАВА ОСТРОВИТЕ.... БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ПРОДАДЕ ЗЕМЯТА И ГОРИТЕ..... ЗАТОВА АСЕН ТЕГЛИ ЗАЕМ СЛЕД ЗАЕМ.....

28

Гадна Твар

преди 5 месеца

Това гнoмче откъде то изкопаха. По негово време доста дръпнахме назад, ама Народът явно бързо забравя.

27

das

преди 5 месеца

абе да ги стигнем гърците някога.

26

Зозо

преди 5 месеца

До До Емигрант .... БВП Гърция 2022г. 219 милиарда долара. Румъния 301 милиарда. Та така друзя руски комунисти. България 89..... Беларус 72, Сърбия 63.

25

Анонимен

преди 5 месеца

И Гърция започна с 30-40% дълг и приключи с 200% - да ама не съм видял грък да напира да дойде в България а обратното и живеят много по добре от нас

24

До Емигрант

преди 5 месеца

Гърците са в ЕС от 82. И бвп-то им на глава е малко над нашето. Това е много зле, за времето, което им е било дадено. Да не говорим, че имат 11 хил км ивица, и могат да живеят на практика от туризъм само. Не се сравнявай с тях, не са добър пример за нищо. Румъния ги надмина по бвп на глава, а влезе в ВС 30 години след тях. Тях ги спасиха, защото заминаваше еврото, което е валута на Германия също. Ние, ако закъсаме, мислиш ли, че някой ще се загрижи така?

23

Зозо

преди 5 месеца

ППДБ-ЛГБТ-ДС-БКП са за трепане. Асан Василев е ненормален, а приходите в "бюджета" му за 2024г. ще ги събере на пy/тkинден. Пак ще взима заеми да плаща пенсиите - ОСТАВКА!!!

22

ссс

преди 5 месеца

До Емигрант Е какво да каже?! Очакваш от този, дето е участвал в нея ли? Сега лъже хората да си вложат спестяванията в губещи фондове, ама такса обслужване си върви. Що не си зададете въпросът "юпитата" защо останаха в БГ, а не се върнаха там от където бяха дошли, уж да помагат на България

21

Анонимен

преди 5 месеца

Ники Мук, царският б.кл.к!

20

Емигрант

преди 5 месеца

И като са приключили гърците с 200 % дълг, защо България не ги е застигнала, че и изпреварила ? Гърците "пътуват" нагоре въпреки дългът, а българите затъват въпреки всичко ? Какви са пенсиите на гърците въпреки дългът, обедняха ли гърците като българите въпреки дългът ? Вземат дългове гърците но изглежда не ги крадат и правилно насочват парите, този боклYk дали е забелязал това или не е защото нищо не казва за корупцията !

19

Анонимен

преди 5 месеца

До тцтцНашият стандарт като стане висок, навън ще е пет пъти по-висок. Пак ще бягат. Такива надъхващи приказки като твоите ги слушаме всеки път, и всеки път е нищо и много откраднато. Ай като си толкова умен ми кажи, от къде се появиха толкова много новобогаташи и от къде пари за всички тези мегастроежи???

18

нафърфорий

преди 5 месеца

Един от многото ни родни "доброжелатели", които "добронамерено" закопават държавата вече 34 години. С такива като тях и врагове не са ни нужни, сами шъ съ унищожим!