13

Българин

преди 5 месеца

Не стига, че ядем палмово, а не сирене от мляко. Ядем меса от дълбоко замразения резерв на Европа.Хванете се в работа и не лайте само за помощи!

12

Възмутен

преди 5 месеца

Що за нахалство? Не се ли наядохте най после? Зор.в, алчнико стига! Ти си в основата на картела на млекопроизводителите и преработвателите. Твойта фирма е затворила цикъла мляко сирене, и как ние трябва да плащаме по 26 лв.за него? Кой лъже по веригата до нас клиентите' когато вие изкупувате от малките ферми млякото по 0'50 лв./л. и как сиренето стана над 20 лв. Явно вие и алчните търговците и органите наблюдават и мълчат? Стига изнудване!

11

До по-долният

преди 5 месеца

Въобще нямаме нужда от тяхната продукция , украинците ни усигуряват три пъти по- евтини продукти , когато се научт да произвеждат по-евтино от тях тогава да протестират.

10

АНОНИМЕН

преди 5 месеца

До Майна То добре, че още кой да рине ***, че инак ще ядеш дедовия1

9

Майна

преди 5 месеца

Тия да идат да ринат изпражненията , не са фактор и няма кой да им обърне внимание, ламтят само за субсидии.

8

Анонимен

преди 5 месеца

И пчеларите да се включат не може мед да се изкупува на 3лева а да плащаме 15лева в магазина има ли държава въобще или само хрантутим парламентаристи

7

Ами да си изливат

преди 5 месеца

Млякото.И без това сиренето е със сухо мляко

6

Искат компенсации

преди 5 месеца

За последиците от войната в Украйна? И какви са последиците?Да не сме започнали да ядем по-малко?А да не говорим,че заради войната те си вдигнаха цените двойно и тройно.Този Зоров какво иска? Неговите продукти са от най-некачествените,но най-скъпи.

5

Ха,ха

преди 5 месеца

Еднакви жилетки,еднакви плакати.Но протестът не е политически?

4

Анонимен

преди 5 месеца

Маро, знаеш ли ти с коя ръка се държи мотиката и различаваш ли мотика от гребло? Да пишеш тук е все едно аз да пиша за някакви бабешки работи, даже не знам какви. Смешно е.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Запушете границата с гърция за 8ми :)) така се протестира не с плакати до пейки.

2

млякото е стотинки ,

преди 5 месеца

да изливат уиски е много скъпо . За ден нищо няма да постигнат . Да викнат и кнсб . Като разреждат млякото и го продават без касов бон по добре печелят . Не са за жалене .

1

баба мара

преди 5 месеца

сега изливат мляко преди години един от тях закла теленце на платформата накамиона пак протестираха за пари фалираите и изчезваите нали искате държаватада не се меси хаиде сега оправяите се обединяваите се в кооперативи там еспасението