31

Анонимен

преди 5 месеца

"поведението на ПП-ДБ е такъв срам и такова брутално доказателство за липса на морал, адекватност" - Вярно. Подкрепям Слави. Тези хора трябва да бъдат изгонени. Депутатите какво ги търпят? Няма ли разумни и дейни хора между депутатите?

30

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Оставка на промените

29

22

преди 5 месеца

Слави, политиката не ти е шоу. Да, може да си правиш шоу, но за него си ползвай екрана и сцената. За политиката се иска още нещо, което май ти липсва.

28

00014

преди 5 месеца

Абе този от чалгата ли така се е сбабичосал?

27

Анонимен

преди 5 месеца

До Някой Посредствеността в тази държава трябва да спре! И лъжата и измамите трябва да спрат! Незабавно!

26

Анонимен

преди 5 месеца

Опитвам се да си спомня,чалгарите,които успя да вкара в парламента,предложиха ли нещо съществено и ако да,беше ли прието?Или успя да им намери топло местенце,за което да плащаме ние,вместо него.Тия не стават и ч.еп за зеле.Вместо мозък пръскат само слюнки.

25

Някой

преди 5 месеца

За заплати няма смсъл да се говори. Те няма да дойдат и да станат след 6 месеца по 10к заплатите. Идеята е да започне да се гради нещо полека лека. Да се надгражда образование, медицина, инфраструктура и т.н

24

Някой

преди 5 месеца

Кадърните хора не седят по социалните мрежи. Има достатъчно адекватни и професионално релизирани хора, които ще свършат работа. Тук няма нужда ние сме такива и такива политици си избираме? Кой го избра господина преди 2 год за първа политическа сила?! Това е тотално падение на обществото да слушаме човек, който си няма понятие от нищо :(. Посредствеността в тази държава трябва да спре! Никакъв толеранс към хора, които прекрачват закона, лъжат, мамят и се възпитават в тази насока.

23

Чечко

преди 5 месеца

Този чичко за монах ли е подстриган?

22

Анонимен

преди 5 месеца

28- ЗАЩО ДА ГИ ВРЪЩАМЕ КАДЪРНИТЕ ХОРА В БГ- ТУК ЗАПЛАТА 2000/3000ЛВ- В ЕВРОПА- 6000/7000ЛВ ИЛИ ЕВРО- ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ЖИВЕЕ И РАБОТИ В ЦЯЛА ЕВРОПА С ЛИЧНАТА СИ КАРТА.

21

пак се обади

преди 5 месеца

Мумията отново се обади....устата и зина и какво----само обиди , нелепости и никакви аргументи срещу ППи Да,България.Явно много пари и взел и взема---ДПС и обръча от фирми плащат, а тиквата и мутрите бият...

20

Анонимен

преди 5 месеца

...В ЕДНА ДИСКОТЕКА ТАНЦУВАХМЕ БЛУС, АЗ Я ОБГРЪЩАХ КАТО БУЙНА ЛОЗА....И НЕЖНО И КАЗАХ - ЩЕ ТИ СКЪСАМ.ЪЗА- САДИСТ СЪМ АЗ И ПИТАМ ТАЯ ОСОБА ДЕТО ОБИЧА ДА КЪСА ъЗОВЕ ЗАЩО НЕ СМЕ Я ВИЖДАЛИ СКОРО- ЩО ЗА ПОЛИТИК Е АКО НЕ ДОЙДЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА ПОДКРЕПИ ПИЯН ТОШКУ И ДРУГИТЕ ПОДОБНИ НЕМУ ДЕТО ОТ ГОДИНИ ЧАЛГАЛИЗИРАТ БЪЛГАРИЯ А СЕГА СЕ ВЪЗМУЩАВАТ И ХОКАТА ЕЙ ТАКА ПО СЕЛСКИ...

19

До 24

преди 5 месеца

А кой ще върне кадърните хора от чужбина и кои са те? Нека не бъдем голословни.Политиците са такива,каквито сме и ние.Иначе нямаше в един момент да си изберем неук чалгар за първа политическа сила.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Политическото самоубийство на един льох.ман.

17

Някой

преди 5 месеца

Поредната доза простотия. Дали от него, дали от Възраждане, дали от ДПС. Едно и също се говори през 2 сед. Тази държава ще мръдне, когато се измете цялата тази "ВИП" класа интелект. Не ни трябва нито ББ, нито КП, нито останалите. Трябват КАДЪРНИ хора, а не *** на този и на онзи. Срамота е колко години минаха и едно и също. Първо НДСВ, после Герб, сега ПП. А изпълнителите същите, наредени синове и дъщери. Да върнат успешните хора от чужбина и да се разкарат всички. Умеещи хора трябват.

16

Анонимен

преди 5 месеца

А как едни 4 милиарда ти се изплъзнаха из под носа,а, чалгарю?Затова си толкова бесен и злобен.Няма кой да спонсорира мижавата ти кабеларка,която вече никой не гледа,но пък гълта огромен ресурс от собственият ти джоб.Ех,мъка,мъкааа.

15

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 17-"що не е в Парламента като депутат?" Такъв въпрос може да зададе само един НЕчовек! Всички знаем защо не идва в Парламента...само ти ли не знаеш!? На това твоето изказване му се казва садизъм!

14

Анонимен

преди 5 месеца

С въвеждането на електронното здравеопазване ще се намали администацията в Здравна Каса или ще се увеличи с още един сектор за санкции към лекарите сектор електронно здравеопазване ей това да пита явно не се е сетил

13

Аз

преди 5 месеца

Селска ти работа Славчооо,цялата ви партийка е пълна с такива селяци.Все искате оставки,все сте недоволни,все сте повече от другите/комплесари/,все другите са черни,а вие сте "борци за права" и "Изразявате волята на суверена".Ако искате властта,все цялата я искате.....абе що не се скриете някъде цялата селска ***?

12

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен- Крясъци и раздори ли? Каква българска политика само-основана на лъжи и гнусни клевети това каква политика е? Много е прав Слави! Докато не се махнат подмянаджиите нищо няма да се оправи,ще затъваме все още и още!