22

Ангелина

преди 6 месеца

Една ли има някой повече от ББ да си променя мнението през пет минути...."За държането на думата" се изисква постоянна последователност....

21

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Лена държеше лаптопа и четеше от там тази госпожа ли управлява държавата като каква е има ли кой да отговори на този въпрос

20

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Промените с 33 депутата са избрани с мандат на ГЕРБ И откога Лена управлява държавата и казва кой къде и за какво да бъде избран

19

нафърфорий

преди 6 месеца

Винету, можеш само да плямпаш срущу "Сглобката", ама ха си мръднал "у лево или десно" и Шерифъ Кенет Мертен шъ тъ привика у "Посолството" до ти дърпа ушлето и да ти бие шамари зад вратъ!

18

абе

преди 6 месеца

абе, разтуряйте седянката бе, не виждате ли че нищо не върви! ОРТАШКОТО ИМАНЕ И ГАРГИТЕ НЕ ГО КЪЛВАТ!...да се кланяте на ваште подли янки се изпокарахте с всички комшии...от софия навън не излизате, щото народа ще ви запука с тояги и камъни, долни продажници!

17

СРАМ

преди 6 месеца

ББ:направили много за евроатлантизма,защото Габриел е външен министър.Но никой не го пита той като шеф на Комисията по външната политика какво е свършил.Целта на двете мутри-ББ и Пеевски е да отвратят хората,за да могат да постигнат мафиотските си цели.Уж се заклеха да работят в името на България,а виждаме,че се карат за един зам-шеф.Представете си какво е било за министри и заместниците им.Ясно е,че навсякъде продължават да седят назначенията от ББ,макар че се прави на умряла лисица.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Един приятел ме накара да го чакам в селската кръчма, докато помогнел с нещо си на друг приятел. Честно, почувствах се като в българския парламент. Май всички български кръчми са като парламенти. Всички се мразят и прегръщат.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Те първо не си държаха на думата, иначе сега нямаше да бъдете на власт!!

14

Дядката

преди 6 месеца

Кажи им Баце ,че е неприлично да лъжат повече от тебе ,ами трябва да спазват йерархията! Учили в Харвард а лъжат като държи ромки!

13

Наблюдател

преди 6 месеца

Ами това го разбрахме още като те вкараха в пералнята!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Нинова не може така цялата дясна толупска идеология е само внос малко трябва на вътрешно ниво да се работи с кадрите от държавните университети и тези които са учили задочно и са бачкали.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Това за тоз със доклада от ДАНС, че е лобист на определени фармации и дето от 2010г. бил в цъфнаталата та вързала здравна система и "знаел" какво става ли е?Ми много ясно, че не трябва да е той. Неговата работа ще е да пази каналите в чието създаване е участвал последните 13г., не да променя нещо.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Това виц ли е?

9

Реалист

преди 6 месеца

Чакай малко, нали уж нямаше да правите никакви уговорки за министри и зам. министри! Еййй има ли някой луд, който да вярва и на една ваша дума. Единствената цел на българските управници от 34 години насам е само крадене и далавери, нищо друго. Каква съдебна власт, какви разследващи органи, пълен смях е всичко. В западните колонии е така, борба между местните сатрапи кой повече да открадне.

8

Леля Кирчо от ПП–ДБ

преди 6 месеца

В момента устата ми е пълна със ....

7

Анонимен

преди 6 месеца

"Според него много се е направило в евроатлантическата политика на кабинета." - Банкямен освен евриатлантическата политика е добре да се прави нещо и в областта на социалната политика, не социалистическата, да не се бъркат. ГЕРБ толкова се грижиха за евроатлантическата политика, че заради тях минималната заплата е по-ниска от тая в Сърбия, Сев. Македония, Черна Гора и Румъния.

6

Борисов е пиян

преди 6 месеца

Какъв Шенген като Австрийците ви хващат в тежки престъпления в самата Виена, кого лъжете за Шенген бре неадекватни ми Борисов !?

5

Държава на Мафията

преди 6 месеца

Заради Борисов са репресирани хиляди Българи в цяла Европа и Интерпол си мълчат за лицето Бойко Методиев Борисов!

4

Държава на мафията

преди 6 месеца

Заради Борисов са репресира и хиляди Българи в цяла Европа и Интерпол си мълчат за лицето Бойко Методиев Борисов!

3

Анонимен

преди 6 месеца

А така боче, изкажи се и ти, нема само шопарчето да го дават по телевизора