45

Наполеончо

преди 5 месеца

Тошко е мой идол, И двамата сме ниски и имаме комплекс за малоценност.

44

баба мара

преди 5 месеца

от герб издигат само корумпета габ ровски балтов сега мавров такъв им еконтингента

43

Това ли е всичко?

преди 6 месеца

42 Много ги заболя от твоя коментар.

42

Бай Иван 2

преди 6 месеца

много пари има в здравната каса за откраждане! Не напразно герп дпс се напъват така! Този е бил толкова години в управата на касата ,а касата е символ на корупция!Населението на Бг намалява всяка година ,парите за касата се увеличават ,а здрвеопазването по -лошо! Възраждане са патерица на герп!

41

ППДБ

преди 6 месеца

са най-крадливата партия, която лъже безогледно !!!!!!!!!

40

Анонимен

преди 6 месеца

Като дойде Бойко на власт преди много години, щеше да вкарва Доган в затвора, а сега всичко гласуват заедно с ДПС. Корупцията ги свързва.

39

Тъпанар

преди 6 месеца

Уважаеми дами и господа "народни представители", ду.***.тати, министри, президенти и други сол.та.ша.ци. Вие сте представителна извадка на най-голямата из.ме.т и под.ле.ци на българското общество. Всички вие 240 и прилежащите им сте колосални л.ай.на.ри, които нямате право да сте там, където сте. Мястото ви е в затвора. Пр.ок.ле.ти да сте за всичко, което причинявате на хората. Вие и децата ви.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Пaвaжни oтnagъци, nиnaнe нa napaneти cъщo тaka, kakтo и нarъвaнe нa nици c kpиcтaли...

37

Ник

преди 6 месеца

на тези хора *** не им останаха, мерят си ръстта

36

Анонимен

преди 6 месеца

До 44: баба ми и дядо ми живяха в комунистическата к л о а к а НРБ. От бизнесмени в Царство България станаха обикновени работници и комунистичеаките престъпници от затвора станаха ето точно тези управляващи в парламента. Плюя на такава държава пълна с м ъ р ш а, кючекаджии, небръснати ш л ю к о в ц и, индианци, чобани и тяхните глуповат деца които и едно изречение на Български не могат да кажат без да сложат думи на Английски която няма нищо общо с Българският език. БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА ТОАЛЕТНА

35

Анонимен

преди 6 месеца

Театър сма ние им плащаме заплатите и стоим на студено

34

Анонимен

преди 6 месеца

Е какво искате от тях,нали сами си ги избрахте.Вашата глупост е причина за тяхната некадърност.Докато си избирате копейки и чалгари,ще гледате този цирк в НС.Това са деструктивни хора,които маскират своята некадърност със злоба и нападки.

33

Ха ха ха

преди 6 месеца

Те ПП хич не са корумпирани.

32

Анонимен

преди 6 месеца

пп-тата не искат корумпирания на герп и дебелян се намесва в защита на мафията

31

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко е тетър папагали

30

Анонимен

преди 6 месеца

А защо ГЕРБ за гласували за управител на касата, който няма идея какво се прави там? Защо продължаваме да я караме на принципа - СМЧ - силно мой човек. Слагаме СМЧ на някаква хранилка, а той си няма и грам понятие за работата там?

29

Анонимен

преди 6 месеца

Естествено че Възраждане ще направи това което им наредят от ГЕРБ ДПС. Промяната да си направят една патерица ,да я вкарат в парламента и тогава да си гласуват каквото си искат.

28

посолствоТО ?

преди 6 месеца

Леля Кирчо да си дойдеш за обяд.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Здравна Каса е една репресивна институция спрямо бълг лекари и оациенти Трябва да се премахне и хората да се осигуряват във фондове .Когато започнах работа имаше 20 човека в РЗИ издавахме безплатни рецепти за заболявания на деца и фронтоваци без проблем .Сега институцията ЗДравна каса е натоварена с това да събира глоби от най големите престъпницив държавата лекарите индивидуално или от болниците и това е задачача на шефа на касата да попълни бюджета на Василев

26

Анонимен

преди 6 месеца

Тотални деградирали типове ни управляват. И да, ПП-ДБ са морални отпадъци!!!