201

Анонимен

преди 5 месеца

БЪЛГАРИЯ НЯМА СЪСЕДИ! ТАКА Е! ГРАНИЧИИМ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ЗЕМИ ОТНЕТИ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ ОТ ТЕЗИ КОИТО НАШИТЕ ПРЕДЦИ ЯКО СА БИЛИ!КЛАЛИ И ПОБЕЖДАВАЛИ!

200

Анонимен

преди 5 месеца

КОЛКО УМНА Е ПОЗИЦИЯТА НА МОСКВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ВРАЖЕСКА СТРАНА!КАК АЗБУКАТА НА КОЯТО ПИШЕТЕ Е ОТ НЕСЪЩЕСТВУВАЩАТА МАКЕДОНИЯ! КАК ПОЛУЧИХТЕ ХРИСТИЯНСТВОТО ЗА ДА СТАНЕТЕ ОТ ВАРНАРСКА ОРДА ДЪРЖАВА!КАК 100 ГОДИНИ УНИЖАВАТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И СЪЗДАДОХТЕ АРМИЯ ОТ РУСКИ АГЕНТИ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ! Даже Иван ВАЗОВ ПРЕДИ ДА УМРЕ ВИ ПРОКЛИНЯ!БОТЕВ И ЛЕВСКИ ПРЕДВИЖДАТ ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН!

199

ПИКАЯТ ГАЗ РАШКИТЕ

преди 5 месеца

СЛУГИ....МЕЕЕЕЕД МИ КАПЕ НА СЪРЦЕТО. РАШКАТА ПРОПАГАНДА НЕ РАБОТИ, РУШНЯТА Е В ИЗОЛАЦИЯ НИЕ ВЪРВИМ НАПРЕД

198

Така е

преди 5 месеца

Все повече се самоизолираме. Вече никъде не ни канят по важни форуми, никой не ни посещава от висок политически ранг. Последно май ни удостои с внимание зелето и то за да врънка оръжия. Ние така се поласкахме от това, че веднага дадохме без да се назлъндисваме.

197

Анонимен

преди 5 месеца

А понеже в Мацква са заели умна позиция за това са изолирани от цивилизованият свят и късия се появява на разни форумчета с ЮАР и Еритрея по телевизора щото го страх да не го задържат и дават един куп жертви младо население ежедневно. За сметка на това НАТО се разшири с нови 1200 км граница и с една нова държава + още една на път.

196

Анонимен

преди 5 месеца

МОСКВА ЩЕ ОТГОВОРИ С МОЩЕН ПАРАД НА ФИЛИП КИРКОРОВ

195

Българско чеверме

преди 5 месеца

Западна България ги кани,Източна не ги пуска. Мара кълне през джама на самолета, Лаврата цвили в несвяст.

194

:::

преди 5 месеца

Забравили са да добавят "отново".

193

Анонимен

преди 5 месеца

Ами в в България от години управляват *** със слугински манталитет. Държавното управление се свежда до това как по-добре да угодим и да се нагодим към някой велик съюзник . И каквото може да се присвои. Развитие на държавата няма, национално достойнство няма. Пълно подчинение в международен план. Липса на стратегии за развитие във всеки отрасъл. Дъно сме

192

Българин

преди 5 месеца

Мацковия да свиква. България е далеч далеч на ЗАПАД.

191

До искащия в ЕС

преди 5 месеца

Първо научи каква е разликата между "суверен" и "суверенен"... защото ако искаш ЕС да ти е суверен, точно това имаш в момента, а ако мислиш, че суверен на ЕС е САЩ, значи си ... суеверен или даже ВСУЕверен

190

Анонимен

преди 5 месеца

Щом руснаците се пенявавят, значи добре правим

189

да

преди 5 месеца

главното, най-важното е, че ние повече нямаме съседи, изпокарахме се с всички, а човек отива първо до комшията! БЛАГОДАРИМ ВИ, ПРОДАЖНИ ***!

188

Анонимен

преди 5 месеца

Откога говорителят се обръщат към нечие посолство? Или е по заповед на вожда.

187

Анонимен

преди 5 месеца

До208. Е къде отиде за сиренето. Та Кремъл знае , че сме в ЕС и НАТО . И защо се бута в провокация.

186

мак

преди 5 месеца

До Гадна Твар. Е, спазиха нормите на ес, дори и да не са правилни. Утре ес ще поиска България да спре производство да речем на сирене и нашичките отново ще се съгласят. Нали решенията на европ. "семейство" са свещени.

185

Анонимен

преди 5 месеца

До 209До Гадна ТварА защо Гърция ги пуска,като решението е на ЕС?))))Защото Захарова нито един път през своята политическа кариера не е обидила и оплюла Гърция и гърците. Докато Захарова редовно ни обижда и заплашва, България е длъжна да не я приема на своя територия."На зло куче, зла прът"е казал народът.

184

???

преди 5 месеца

До Гадна ТварА защо Гърция ги пуска,като решението е на ЕС?

183

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 5 месеца

днес великият политик, гигантът с ръст 135 см, човешкото нищожество Денков, забрани на Лавров да прелети над България. Слава на Молеца

182

Гадна Твар

преди 5 месеца

Има забрана на ЕС, а България като член на този съяз, трябва да спазва нормите, дори и да не са правилно. Друг е въпвосът, че Русия предава България като приема покани за разговори с т.нар. държава Македония.