12

на който му е пречел

преди 9 месеца

клон го е махнал . до 2-3 седмици ще има още 4-5 такива случаи и тогава наведнъж ще ги махнат прътите и колците . на 112 все са заети . малко хора работят . един пожарникар идва от далече с брадва да отсече клона и да го вози . шум от косачки няма, а много от бензинови триони .

11

Анонимен

преди 9 месеца

Никой истински софиянец , но даже и тези, които после са станали софиянци не са искали потомъкът на ДС да управлява. Той беше поставен от другарите му също от ДС. Тежко на София, а по-късно и на цяла България, защото по сценария на партизаните кметът на София е следващ премиер на страната.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Фирмите отговарящи за почистването на София все още са гербаджийски.

9

Анонимен

преди 9 месеца

"спаси" София, погуби София.

8

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 9 месеца

Важното е Бонев да стане председател на СОС това ги интересува Промените разрушиха всичко каквото можаха в държавата а сега вече подхващат и София

7

Чоко

преди 9 месеца

Мис Бони, нали е много лесно да обикаляш из София и да намираш кусури. И аз мога.Искам да те попитам, КОГА ЩЕ РАЗЧИСТИТЕ СОФИЯ ОТ КЛОНИТЕ? Нали сте на власт.Какво чакате, да дойде Путин ли ?

6

Анонимен

преди 9 месеца

Те не са виновни, за всичко е виновно наследството на герб и кражбите и схемите им. Те направиха всичко перфектно в това нечувано за сф бедствие. Снегът на места стигаше височина на пекинез. Щом толкова ги обиждате явно сте трроллове на Путин и искате да отидем с русия, не с любимите ни дс внуци-атлантици. Нищо не разбирате, стойте настрана. Сметката за чистене вече е платена авансово и е увеличена с 30 %. Сега ще ги глобяват, но дали ще платят глобите...

5

Леля Кирчо от ПП–ДБ

преди 9 месеца

В посолството всичко е чисто.

4

Алов

преди 9 месеца

Важно е да сме живи и здрави да продадат земите на американците да пуснат ГМО царевица и шистовия газ. Всичко е топ

3

бла,бла

преди 9 месеца

Важното за мен е, че спряха старите коли, дори тия на газ. Може разни клони да ни падат по тротоарите, обаче поне въздухът ще е чист.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Държавата няма хора и обучени кадри за реални дейности. Всичко живо е писател, журналист, чиновник и пр. "специалисти".

1

Чоко

преди 9 месеца

Ге*й дружинката от спаси София ни спасиха от снега и изпопадалите клони. Елате на площад Света Неделя или на обръщалката на трамвай 5 , за да видите за какво става дума. Нищо не е почистено, клоните само са избутани от гражданите настрани, за да може да се преминава. Щом така е на центъра не ми се мисли какво е по кварталите. Цял живот живея в София но такова безхаберие не съм срещал до сега.