9

Анонимен

преди 5 месеца

Аз онзи ден намерих едно коте подпряно на калника и си го качих на предната седалка. Цела вечер ми мърка на леглото. Тия под капака не знам колко взимат, ама тая ми отмъкна 5 стотака.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Представям си да се е промъкнало при мен!

7

Анонимен

преди 5 месеца

оф, големи кахъри, големи притеснения за тия бълхарници! Точно тези любителки на котета, които са толкова загрижени за тях, по правило не им дреме ако видят бездомен или просещ човек на улицата. Избиват някакви комплекси или липси в живота си като ни натрапват и на нас някаква вина и задължения да храним и поим всички улични котки и кучета. Да, ама не!. КАто толкова ги харесват, да ги прибират вкъщи

6

Анонимен

преди 5 месеца

Много ме кефи тоя съвет за котетата винаги. Колкото пъти съм имал, е АБСОЛЮТНО невъзможно тва коте да се изкара от там, щото има безумна гъвкавост и се навират там, къде и тоя де е строил колата не е влизал. И изоставям колата след 1 час мъки, закъснял за работа и се надявам да се е махнала като се прибера. Като казвате 1, кажете и 2 - как АДЖЕБА да я МАХНЕМ ТАЯ КОТКА ТАМ ВЕ???!

5

бай Ламби

преди 5 месеца

Абе за под капака не знам, ама лично аз проверявам за коте на предната седалка че бабата е много серт и а е видела коте до мен и а ми е резнала главата. А и аз нещо не схващам как така котето да е под капака, при мене обикновено е или на предната или на задната седалка... кви са тия писета сега дет се возят под капака акъля ми го непобира.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Представете си, всички котки, които се раждат, да оцелеят...Ще станат повече от нас! По-добре се огледайте за хора, пред и зад колата!

3

Симпатяги

преди 5 месеца

Де така да ви беше грижа и за хората.

2

G. I. Joe

преди 5 месеца

На един така котка под капака и като излязъл на магистралата котката паднала върху пистовия ремък и станало мазало да чисти котешка кайма под капака...

1

Анонимен

преди 5 месеца

А не е ли още по добре да си разглобим колата???