13

Анонимен

преди 5 месеца

Агент-епископа на София е преведен в клиниката по кожни и венерически болести и след назначената антибиотична терапия се чувства добре. Улкус дурумът в орофаринкса беше открит в самото начало и не се очакват усложнения.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Бок го спаси! Амин!

11

Анонимен

преди 5 месеца

Има тежък, много тежък грях. Да продадеш душата си на сатанистите-атеисти, комунистическите убийци и богоборци е ужасен грях. Да си слуга на тези, които рушаха храмове, избиваха свещеници и православни християни е нещо ужасяващо.

10

мими

преди 5 месеца

За мен кой ще направи молебен?????? Че цели два дена ни занимавате с това.????

9

Анонимен

преди 5 месеца

Най-много агенти на държавна сигурност имаше в църквите. Неофит е един от тях. Цели 10 години агентура! Съсипал е много семейства и животи с доносите си! Храча се на такива! Най-фрапантен е обаче случая с онзи митрополит Симеон Западноевропейски, който открито си е казвал, че ще работи против църквата и българското духовенство, а основна задача ще му бъде да работи за партията. И ще ми се правят на набожни! Ще горят всички в Ада!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Той е, неговото име е... Симеонов

7

Анонимен

преди 5 месеца

Става въпрос за агент Симеонов от 6-то управление на ДС.

6

ейй

преди 5 месеца

Дано се оправи, че не го искаме онзи политическият свещеник - пловдивският ролекс.

5

VladTepes

преди 5 месеца

Дано се оправи и живее по-дълго - голяма е вероятността дядо Тапетко да го наследи.

4

Янчо Сандански

преди 5 месеца

Пловдивското попче рие земята с копито като нервен кон, няма търпение той да е Главния.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Моят баща, Бог да го прости, прекара инфаркт, обаче в трета градска бързо реагираха и го бяха спасили, поставиха му стенд. Питаха на каква възраст е, викам, на 78, казаха, ехее, има вероятност и да го повтори на тази възраст. Пет дена стоя в болницата под наблюдение, казаха уж, че вече ще е като нов, само да се пази от стрес и напрежение. Прибрахме се, и на следващия ден го намерихме паднал в тоалетната. Инфаркт втори и на място. Съдбааа! Писалки!

2

Анонимен

преди 5 месеца

щом от ВМА са съобщили, значи до часове или дни, човекът ще отиде при Началника... така и за моя близка казаха, че всичко е наред, всичко е минало наред, след операцията и след няколко дни си отиде...

1

Анонимен

преди 5 месеца

Пфу, тия агенти на ДС като котките, с 9 живота. Няма умиране