126

кажете му на Грухчо,

преди 9 месеца

че и български цигари няма. Не след снеговалежа, а от има-няма десетина години

125

до Ани, к.128

преди 9 месеца

А ГЕРБ не се ли провали днес с Боце,който се изръби, че само той може да се кара на ГЕРБ, а на него никой не може да му се кара? ДПС не се ли провали с гафовете на Пеевски с отварянето на Руската църква, таксата за пренос на газ през България, исканата сума 2 млрд.лв от Лукойл и с напъните да стане премиер на кабинета на ПП-ДБ?

124

Анонимен

преди 9 месеца

Пеевски, бъди мъж: донеси ток на първо време в джобовете на сакото и панталона! Апропо, вземи и Боце - той е от твоята категория и по килограми, и по ум!

123

Анонимен

преди 9 месеца

народа е прекалено търпелив с крадливите политици като този. отдавна трябваше да е при илия павлов

122

az

преди 9 месеца

Пеевски ь стига се пъни, никой няма да те вземе насериозно докато си в нея партия, гледай си работата там и не се меси, изобщо не те харесва народа, па камо ли да управляваш/

121

Анонимен

преди 9 месеца

До да бе,к.117 Академик, избран от Академичния съвет на БАН.Единственият академик, избран по законен път в близките години. Ботевград се хвали с патрона на гимназията си АКАДЕМИК.проф.д-р Асен Златаров. Първо, той не е от Ботевград, второ, той е починал в 1936 г., а му е присвоено академичното звание някъде в началото на ХХI век, но от кои така и не се разбра Спомням си за балетистката акад.Красимира Колдамова

120

Анонимен

преди 9 месеца

Този кандидат за слава Пеевски почти сигурно ще изкрейзи, та дори има податки ,че вече е в начален стадий на психично заболяване. Той хули руга премиера на кабинета: това момченце нищо не може, това момченце нищо не прави и стигна до дайте ми един месец (да управлявам) А е догоден само на думи, досега не си спомням нещо конкретно да е свършил. Доган го използва като домашно куче, което непрекъснато лае, но не хапе.

119

Патриот

преди 9 месеца

*** ако искаш да използваш някой ползвай мен. Тук тока спира по минимум 5 пъти на седмица, за 8 месеца загубих 3 ТБ информация и един диск от 1 ТБ (200 лв) загина, не може да се ремонтира вече. Обещал съм, че следващия зелен гащиризон дето намеря на улицата няма и да му кажа защо отива в Болница, просто заминава... Не че ти си виновен де батето направи холдингите... Него трябва да го бесят на мусала

118

Край

преди 9 месеца

Прав си демби. Ток няма. Доган зема ТЕЦ Варна - ти па земи АЕЦ Козлодуй. Като нямат акъл и инстинкт за самосъхранение българчетата стават само за езда.

117

Анонимен

преди 9 месеца

Егати арогантния, нахален и безочлив тип. Отврат!

116

Анонимен

преди 9 месеца

ток няма, ама има веро

115

Ани

преди 9 месеца

ПП и ДБ се провалиха категорично

114

Бай Иван 2

преди 9 месеца

Тоя пак се изказва по въпроси дето нищо не разбира! Тези ЕРП умишлено бавят пускането на тока на места за да има напрежение в държавата ! Това съгласувано с герп и дпс. Они/ЕРП/ си искат големите пари ,без да правят нищо!

113

Анонимен

преди 9 месеца

Какво стана с Магнитски, защо не си го приберат този за да не се налага измислените ни журналисти да ни го навират във физиономиите.

112

Олд

преди 9 месеца

Господин никой се прави на важен.

111

Възмутен

преди 9 месеца

Скъпи журналисти, непрекъснато се чудите за голямата активност на Пеевски, че е станал премиер в сянка. Вие го направихте толкова важен с непрекъснато навиране на микрофоните за интервюта. Спрете, подминавайте го с безразличие каквото заслужава като една от най мразените личности в България.

110

Край на магнитски

преди 9 месеца

Военен трибунал? Сигурно ще го оглави някой от адмиралите ни. От космическия флот. А, и да те открехна - съдебното решение много често е оправдателно. Много филми гледаш, но разсъжденията ти не са нещо, с което да печелиш точки.

109

Матнитски до край!

преди 9 месеца

Щиши се е отдал на активно критикуване уж в зашита на евро-атлантизма с надеждата да омилостиви Белия дом и Лондон, без да си дава сметка, че техните политици на пасат трева. По-добре да се замисли как ще се спаси от съдебното решение за него тук от Военния трибунал

108

Ангелина

преди 9 месеца

Ти си толкова зъл ,че сам можеш да произведеш електричество за цялата страна.Така само можеш да бъдеш полезен на обществото от преобладаващи безскрупулни и нагли себеподобни ,на тези ,които преобладават и в НС. Иначе си добър в ликвидирането на всичко ....Може би ,не случайно се "предлагаш" за премиер - отдавна е време да се закрие тази и без това несъществуваща държава ,но преди това явно твоите "донори" смятат да те "инсталират",за да закриеш ДПС ,но няма да стане НИЩО от плановете ти .

107

Анонимен

преди 9 месеца

Карикатурата Денков ще доведе България до пълен крах и национална катастрофа ако не бъде озаптен навреме.