97

Дядката

преди 6 месеца

Уж лорд , а не е много умен !Не знае ли че две трети от света са приятели на Русия , а с воената си мощ Русия и Китай са хегемоните в света!Самонадеяния Камерън , се фука с ЕС , а избягаха от него!Какво да ги правиш аглосаксонците са фукрьовци !

96

Анонимен

преди 6 месеца

Такива сравнения са вредни , опасни и извратени, но какво друго да очакваш от британска куха лейка - плот на кръвосмешение нация

95

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилчета, не ви ли е срам сега за гръмките думи преди 2 години как само Русия ще ни пази от агресори и как САЩ и НАТО ще ни зарежат като ни нападне Турция. Е и какво се получи на практика Армения която е в един военен блок с Русия беше нападната от Азербайджан разбирай от Турция и беше изоставена от Русия на произвола на съдбата. Русия себе си не може да опази всеки ден има подпалени и взривени военни обекти по европейската територия на Русия а русофилчетата агитират да се откажем от НАТО.

94

zombay

преди 6 месеца

НИ НАТАВСКИ МОДЕРНИЗИРАНИ 40 ГОДИШНИ КОШЕРИ НИ ШЕНГЕН ЗА НАДЖИВЯВАЩАТА БОЛГАРИЯ, ХАХАХАХАХХАХ!!!

93

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 90 Другарю русофил, нещо не се вързват нещата. В началото на руската агресия заявката на фукльвците от Москва беше Киев за 3 дни и Украйна за 1 седмица. Едва 2 дни преди войната пристигнаха първите 4 самолета с оръжие за Украйна и то беше само джавелини и стингър. Така че зарежи ги тия лакардии че видиш ли НАТО помагало много на Украйна и заради това Русия се била изложила като кифладжия на бойното поле

92

прогноза

преди 6 месеца

След 10 години британския остров ще е свършил парите и ще се изхранва от продажба на антики. Вече няма колонии, няма пазари, няма *** по света....Умират бавно но сигурно

91

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 91 Той не е просто глупав.Той е много глупав

90

Анонимен

преди 6 месеца

Знаех си, че Камерън е глупав

89

Анонимен

преди 6 месеца

до 87 В Украйна пращат оръжие всички страни от НАТО, ако беше само САЩ щеше да е по-равностойно, САЩ в прокси война срещу Русия. Русия има подкрепа от Китай и др страни, но пак не е, както цялото НАТО, даже страни, като Австралия (защото и те пращат оръжие за Украйна) срещу сама страна. Така че разчитане на човек, като Тръмп би било нормално и равностойно за Русия и в случая.

88

Малък праз

преди 6 месеца

Борката Джонсън се увери, че Зеленски ще направи ритуалното самоубийство на Украйна, като откаже да преговаря. Камерън се увери, че натовските държави ще ородължават да хвърлят съчки в огъня, докато Украйна не изгори.

87

Анонимен

преди 6 месеца

Ингилизите, деца на инцеста, не могат да вдянат в действителността. За тях е норм да загиват хора. Ама си загубиха всичките колонии, великите, и всички презряни африканци ги надхитриха. Инцеста не прощава. Мозъците омекват.

86

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 86 г-н русофил нали Русия е най-могъщата и всесилна държава, защо трябва някакъв ненормалник да чакате да дойде на власт в Америка за да се спасите от огромния позор в Украйна? Или просто както винаги Русия упря до милостта на САЩ.

85

Анонимен

преди 6 месеца

Ако Тръмп спечели след година ще надживее на стринка му опинците на Камерън.

84

Анонимен

преди 6 месеца

Може и не може са братя.

83

Анонимен

преди 6 месеца

НАТО ще надживее Лили Иванова та какво остава за которника Русия.

82

Анонимен

преди 6 месеца

не е много сигурно, как са нещата в Ирландия? а иначе бандите още върлуват ли в големите УК градове - мушкания, масови грабежи как ви се отразяват? Питам за един познат

81

Анонимен

преди 6 месеца

какво е съотношението, ако сравним НАТО с Русия+Китай+Становете в Средна Азия -----///----/- Становете в Средна Азия мразят руснаците и в червата.

80

Анонимен

преди 6 месеца

Още един болен мозък лъска бастуна.

79

Анонимен

преди 6 месеца

до 66 - ами и едни други щяха да парадират във Москва още миналото лято, но гният във нивите.

78

Корд Ламерън

преди 6 месеца

Може, ама надали.