9

Амбиции

преди 5 месеца

МИС БОНИ МИЛАНА ЧАКА ДА Я ИЗБЕРАТ АМА НИКОЛАЙ НЕ Я ИСКА

8

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "Най-малкото след нови избори ГЕРБ ще имат по-силен левъридж при сглобка, защото ще са демонстрирали сила." ---- така е, да. Но не съм сигурен, че им се рискува. Отделно, че и нови избори ще съвпаднат по време с "ротацията".. и да не стане така, че изведнъж ппдбт+ да не дръпнат килимчето изпод герпаджиите точно като застъпят..

7

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "Ами не да съвсем глупости, защото про евентуални избори .." ---------- айде бе.. с този мат'риал - толкоз. Колко поредни избори и почти същия резултат.. И ппдебилите, и гроб имат твърд ГЛАСУВАЩ електорат.. да, не е много като абсолютна бройка, но с тази ниска избиритална активност е достатъчно. При едни евентуални нови избори ппдбт+ най-много да загубят гласове по линия смуучиСФ, но герб пак няма да имат мнозинство. А сглобка с бсп и "други" е по-трудна от вече съществуващата.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Най-малкото след нови избори ГЕРБ ще имат по-силен левъридж при сглобка, защото ще са демонстрирали сила.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Ами не да съвсем глупости, защото про евентуални избори набързо само в София, нещата могат да придобият съвсем друг вид, особено в настоящата ситуация, в която очевидно всички саботират новия кмет, който и без друго е неадекватен. Със сигурност ГЕРБ разглеждат нови избори като вариант.

4

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "Накрая Василчо ще остане в изолация, а в общинския съвет ще има някакво странно уредено мнозинство." ------- глуупости, никакво странно уредено мнозинство няма да има, а ще има познатата Сглобка. Просто в момента се разиграва театър за пред *** дружинка детелинка. Трябва да се покаже на бони и дружките й от фучиСФ, че без компромис от тяхна страна нещата не се случват. За момента явно феейзерите все още настояват да получат обещаното преди изборите и затова герб го играят контра

3

Анонимен

преди 5 месеца

Няма да изберат. Според закона, ако не изберат в определен срок, май 3 месеца, трябва да има нови избори за общински съвет. Та това е играта на ГЕРБ. Накрая Василчо ще остане в изолация, а в общинския съвет ще има някакво странно уредено мнозинство.

2

Мис Бони

преди 5 месеца

Мис Бони пак се се напъва да седне на креслото иска да бъде СОС принцеса

1

а дано ама надали

преди 5 месеца

Я да видим дали бонка ще стане от трети път булка